aer_silver_lowres_f (1)

Centero on jo useamman vuoden ollut Microsoft Authorized Education Reseller, joka tarkoittaa sitä että olemme oikeutettuja tarjoamaan Microsoftin tuotteita ja palveluita oppilaitos- ja koulutussektorin asiakkaille.

Tuotamme usealle koulutuspuolen asiakkaalle jatkuvia palveluita. Joukossa on esimerkiksi isoja yliopistoja, jotka käyttävät Tahtipuikko-tuotteitamme.

Olemme myös tehneet oppilaitoksille useita erilaisia asiantuntijaprojekteja sekä tuottaneet integrointipalveluita. Lisäksi olemme kouluttaneet kyseisten laitosten IT-osastoille MSI-paketointia, sovellusvirtualisointia, SCCM-ylläpitoa. Asiantuntijaprojekteina olemme tehneet oppilaitoksille muun muassa Office 365, Microsoft Intune- ja SCCM-käyttöönottoja, MSI-paketointeja, sovellusvirtualisointia.

Järjestelmäintegraatioita olemme toteuttaneet esimerkiksi asiakasorganisaatioiden Active Directoryn ja opiskelijahallinnon Primus-järjestelmän välille.

Kannattaa huomioida, että akateemisten instituutioiden sekä oppilaitosten lisäksi Microsoftin tuotteiden oppilaitoshinnoitteluun voi olla oikeutettu myös muut julkiset instituutiot kuten kirjastot, museot, tietyt säätiöt jne. Kelpoisuusvaatimukset löytyvät täältä.