Girl_with_a_paper2Hyvä tyyppi on meistä sellainen, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja haluaa jatkuvasti kehittää itsensä lisäksi myös palveluita, joiden kanssa on tekemisissä.

Myynnistä innostunut hyvä tyyppi on tavoiteorientoitunut henkilö, joka nauttii asiakaskontakteista, ja saa tuloksia aikaan.

Centerolla me tarvitsemme tällaista myynnistä innostunutta hyvää tyyppiä, joka on kiinnostunut toimimaan työasema- sekä mobiililaitteiden keskitetyn hallinnan parissa.

Tämä tyyppi voi olla rautainen IT-alan ratkaisuja myynyt kehäkettu tai vaikka nuorempi henkilö, joka on vasta siirtymässä työelämään. Tärkeinä on, että kyseessä on hyvä tyyppi, jota myynnin lisäksi kiinnostaa Centeron palvelut sekä niiden kehittäminen.

Tältä tyypiltä kaivataan myös rohkeutta. Palkkiot perustuvat vahvasti tuloksiin. Pääasiallinen tavoitteemme on vahvistaa resurssejamme Centero Software Manager -työkalun myyntiin. Tuotteen on todettu olevan myyvä ja se ratkaisee erään yleismaailmallisen ongelman, joita päätelaiteympäristöissä kohdataan. Asiakastapaamisten ja diilien tekeminen onnistuu hyvin, jos innokkuutta ja oppimishalua riittää! Näin pystyt vaikuttaman ansioihisi suoraan omalla tekemisilläsi.

Software Managerin lisäksi myyntirepussa on Centeron päätelaiteympäristöihin ja pilvipohjaisiin työkaluihin liittyvä rautainen osaaminen sekä asiakasreferenssit aina kansainvälisesti toimivista pörssiyhtiöistä Suomen suurimpiin korkeakouluihin ja kuntiin sekä pieniin yhdistysperiaatteella toimiviin kansalaisjärjestöihin.

Joka paikassa on päätelaitteita eli tietokoneita. Kaikki voivat tehostaa niiden toimintaa ja saada näin ajan ja rahan säästöjä Centeron tuottaminen palveluiden avulla.

Oletko juuri sinä oikea hyvä tyyppi kantaman kortesi kekoon yhteisten tavoitteidemme eteen?

Jos kiinnostuit ja uskot itseesi, niin puske viestiä allekirjoittaneelle.

Terkuin Teemu Tiainen / Centero (Tarkemmat yhteystiedot: https://www.centero.fi/yhteystiedot/)