Miten käyttäjäkokemus virtualisoidaan Microsoft UE-V:n avulla?

Torstaina 21.1. klo 9.30 järjestämme webinaarin monelle ehkä tuntemattomastakin aiheesta eli käyttäjäkokemuksen virtualisoinnista (User Experience Virtualization). Tuotteena taustalla on Microsoft UE-V. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Käyttäjäkokemuksen virtualisoinnin avulla voidaan esimerkiksi tehostaa ylläpitoa ja helpottaa käyttäjien elämää. Tule kuuntelemaan, miten se tapahtuu! Et tarvitse aiempaa kokemusta aiheesta.

Tässä tehokkaassa kolmen vartin webinaarissa Centero Oy:n Aku Suonpää kertoo, mistä ihmeestä on ylipäätään kysymys. Webinaarissa myös demotaan UE-V-tuotteen mahdollisuuksia käytännössä sekä käydään lävitse erilaisia skenaarioita, joissa käyttäjäkokemuksen virtualisoinnista saadaan ulosmitattua selkeitä hyötyjä.

Akulla on vuosikymmenen kokemus sovellusvirtualisoinnista ja hän on toiminut asiantuntijana niin Suomen suurimpien yliopistojen, kuin globaalisti toimivien pörssiyhtiöidenkin sovellusvirtualisointiprojekteissa.

Webinaarin jälkeen olemme varanneet riittävästi aikaa kysymyksille ja muulle jatkokeskustelulle.

Agenda:

  • Mitä käyttäjäkokemuksen virtualisointi on?
  • Demo (Microsoft UE-V)
  • Millaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin käyttäjäkokemuksen virtualisointi sopii?

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat osallistumislinkin sisältävän kalenterikutsun hyvissä ajoin ennen webinaaria.

Helmikuussa aiheena mobiililaitteiden hallinta

Kautta aikain ensimmäinen webinaarimme sovellusvirtualisoinnista oli mielestämme menestys. Osallistujamäärä yllätti meidät, esitys sujui hyvin ja myös kaupallisia tuloksia on tullut. Aiommekin jatkossa järjestää webinaareja säännöllisesti kuukausittain.

Webinaarimme pyritään pitämään aina kuukauden kolmannen torstain aamuna klo 9.30-10.15. Helmikuun 18. päivän webinaarin aiheena on Mobiililaitteiden hallinta aikuisten oikeasti. Silloin kerromme, miksi mobiililaitteita pitäisi pystyä keskitetysti hallitsemaan ja näytämme myös käytännön demona, mitä hallinnan avulla pystytään tekemään.

Voit ilmoittautua tähänkin webinaariin jo nyt tästä linkistä.

Sovelluvirtualisoinnin hyödyt- webinaarin nauhoite

17.12. klo 9.30-10.15 järjestimme sovellusvirtualisoinnin hyödyistä kertovan webinaarin.

Webinaarin voit katsoa kokonaisuudessaan täältä.