Miten voimme auttaa?

 

PK-yritykset

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta. Työkalupakistamme löytyy PK-yritysten tarpeita vastaava avaimet käteen -tyylinen IT-ympäristön kokonaisratkaisu. Me otamme harteillemme vastuun yrityksen koko IT-ympäristön valvonnasta ja yrityksen omat resurssit voidaan ohjata tuottavampaan työhön.

Suuret yritykset

Arsenaalistamme löytyy tarvittavat ohjelmistot ja moduulit myös suurten yritysten tietohallinnon työtä tukemaan ja helpottamaan. Helpotamme tietohallinnon IT-asiantuntijoiden arkea muun muassa päätelaitehallintaan ja sovelluspaketointiin liittyvillä ratkaisuillamme.

IT-palveluntarjoajat

Palvelumme auttaa IT-palveluntarjoajia tuottamaan entistäkin arvoa asiakkailleen – ja yleensä vähemmällä vaivalla kuin aiemmin. Olemme luoneet IT-palveluntarjoajia varten omat kumppanuuteen perustuvat toimintatavat. Tiedämme hyvin, millaista on toimia yhteistyössä IT-palveluntatarjoajien kanssa ja millaisia asioita he palveluiltamme kaipaavat. Tarvittaessa tarjoamamme työkalut voidaan upottaa IT-palveluntarjoajan omaan palvelutarjoomaan white label -periaatteella.

 

Järjestöt ja yhdistykset

Tuotamme palveluita myös hyvin monelle yleishyödylliselle säätiölle sekä yhdistykselle. Olemme auttaneet useita järjestöjä ja yhdistyksiä muun muassa ottamaan täyden hyödyn irti Microsoftin ilmaisesta Office 365 Nonprofit -palvelupaketista. Meille on tärkeää saada auttaa yhteiskunnallisesti merkittävää työtä tekeviä järjestöjä. Olemme onnellisia, kun tiedämme, että IT-palveluita tuottavana yrityksenä meidän työllämme on aitoa merkitystä ja vaikutusta.

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.