Kaipaamme salamannopeasti aikavyöhykkeet ylittävää vientiviittasankaria ampumaan verkkoja ympäri maailman.

 

Miksi tarvitsemme vientitaitoista supersankaria?

Centerolla on tarve palkata vientiin erikoistunut henkilö edistämään ennen kaikkea Centero Software Manager -palvelun vientiä uusille markkina-alueille. CSM skaalautuu eri kokoisiin ympäristöihin, ja kohdemarkkinat ovat globaalit. Palvelulle on tarvetta kaikenlaisissa organisaatioissa kaikissa maissa, joissa Windows-koneita käytetään työtehtävien hoitamiseen.

Kapteeni Maailman tehtäviin kuuluisi mm. uusien markkina-alueiden kartoittaminen, myynnin käynnistäminen valituilla alueilla ja selvittää mahdolliset kumppanikanavat myynnin tueksi.

CSM-kärkituotteemme lisäksi tehtävään kuuluu myös muiden Centeron tuottamien palveluiden viennin edistäminen.

 

Mitä kuuluu Kapteeni Maailma toimenkuvaan?

 • Skannata röntgenkatseella uudet kansainväliset markkina-alueet.
 • Potentiaalisten kansainvälisten hyvisten prospektointi, kontaktointi, myynti ja asiakkuuden hallinta.
 • Keskittyminen joko IT-palveluntarjoajien tai suorien asiakkaiden pelastamiseen.
 • Omaan tehtävään voi vaikuttaa merkittävästi riippuen omista supervoimista, aiemmasta kokemuksesta, omista kiinnostuksen kohteista, kielitaidosta jne. riippuen.

Kapteeni Maailman supervoimat

Kaipaamamme viittasankari on ennen kaikkea hyvällä asenteella varustettu, mutta lisäksi haluamme vaikuttua seuraavista supervoimista:
 • Englannin- ja suomenkielisen puheen ja hieroglyyfien tulkinta.
 • Kyky tulla toimeen hyvisten ja pahisten kanssa.
 • Taito ampua kauas uusia verkkoja.
 • Mahdollisuus matkustamiseen ympäri palloa (työ ei vaadi järjetöntä määrää matkustamista tai intergalaktista lentokykyä).
 • Kyky tehdä urotekoja ja päätöksiä itsenäisesti.

Advanced-tason yybervoimat, joiden edessä hurraamme

 • On tottunut nostamaan oman painonsa verran rautaa IT-ratkaisupalveluiden muodossa.
 • Röntgennäkö IT-infraosaamisen ja työasemahallinnan osalta.
 • Taikuus softa- ja palvelumyynnissä.
 • IT-palveluntarjoajakentän ajatuksenlukutaito paikallisesti eri maissa tai globaalisti.
 • Vieraskielisten loitsujen tulkinta ja manaus (esim. saksa, venäjä, ruotsi jne.).

Valittavalla vientisankarilla on erittäin paljon mahdollisuuksia vaikuttaa toimintansa raameihin, kuten niihin markkina-alueisiin, joihin lähtee CSM:ää viemään. Kielitaito voi olla yksi tähän vaikuttava seikka.

 

Tätä tarjoamme Kapteeni Maailmalle

Mahdollisimman joustavat raamit supervoimien käyttöön

 • Aika: vaikka aikamatkailua ja madonreikiä hyödyntäen, mutta esim. palaverit ja asiakkaiden vuorokausirytmi huomioiden.
 • Paikka: paikan päällä Centero Cavessa tai hologrammina vaikka Lanzaroten kesämökiltä.
 • Työvälineet: kaikki röntgenkatseesta lekaan, jos siltä tuntuu ja homma edistyy.

Reilun korvauksen urotöistä

Palkitsemismalliin voi itse vaikuttaa hyvinkin paljon. On mahdollista valita voimakkaasti tavoitteisiin sidottu malli, jossa ansaintamahdollisuudet ovat hemmetin kovat, tai hivenen varmempi malli, jolloin silloinkin päästään aivan kilpailukykyisiin ansioihin.

Huikean vientituotteen

Centero Software Manager on palvelu, jonka avulla erilaiset organisaatiot pystyvät parantamaan tietoturvaansa, sekä säästämään huomattavasti aikaa ja sitä kautta tehostamaan toimintaansa. Palvelu koostuu ohjelmistokomponenteista sekä Centeron tuottamasta monistettavasta erikoisosaamisen avulla tuotetusta työpanoksesta.

CSM:n osuus Centeron liikevaihdosta lähentelee 30 % ja CSM:n liikevaihto on Suomessakin kovassa kasvussa. CSM:ää käyttävät kaikenlaiset organisaatiot. Suomalaisina asiakkaina on suuria yrityksiä kuten Valmet Technologies, SSAB ja Elisa. Julkisen sektorin puolelta ja esim. kunnista asiakkaita on runsaasti ympäri Suomen. Tyytyväisiä CSM-käyttäjiä on monilta aloilta pk-sektorilta sekä kolmannen sektorin puolelta.

CSM-palvelulle on tähän mennessä rakennettu valmiudet vientiin. Kansainvälistymisprojektissa on panostettu erityisesti palvelun hallintaportaalin kehittämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun ja valmiuksiin tukea palvelutuotteen vientiä.

 

C-luokan supersankareiden tuen – Centero Cave

Centero ei ole iso IT-talo. Eikä halua olla – ainakaan toimintatavoiltaan. Haluamme, että yhteistyö meidän kanssa on asiakkaalle helppoa ja miellyttävää. Ainakin itse teemme töitä mieluummin mukavien tyyppien kanssa.

Olemme supersankarijoukko, joka koostuu työasemien hallinnoinnin monipuolisista erityisosaaja. Meillä on hyvä meininki ja asenne yhdessä tekemiseen. Toivomme, että saamme joukkoomme lisää saman henkisiä sankareita – liity joukkoomme!

Ilmianna itsesi sähköpostilla tai soita Teemulle, jos tarvitset lisätietoja!

Hae tätä työtä

Hae tätä työtä täyttämällä alla oleva lomake.
 • Hae tehtävään: Kapteeni Maailma
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, txt, doc, docx, odf.