Olemme saaneet joukkoihimme uuden koodivelhon, joka omilla supervoimillaan tulee täydentämään joukkojamme. Ensisijaisesti Antin taikavoimia tullaan hyödyntämään omien softatuotteidemme, kuten Centero Software Managerin ja Centero Carillonin eri osa-alueiden kehityksessä.

Alla Antti kertoo lyhyesti itsestään ja siitä, miten hommat Centerolla ovat lähteneet käyntiin.

– Olen Antti Veikkolainen 20-vuotias ohjelmoija Jyväskylästä.

Jo pienestä pitäen olen tiennyt haluavani toimia tietotekniikan parissa. Sain ammatillista tietotaitoa opiskellessani Tieto- ja Viestintätekniikkaa Gradia ammattiopistossa. Tällä hetkellä jatkan ammatillista kehitystäni avoimen JAMKin kautta. Aion keväällä ’21 hakea JAMKiin opiskelemaan Tieto -ja Viestintätekniikan Insinööriksi.

Opintojeni lisäksi olen ollut ohjelmoinnin parissa mm. henkilökohtaisten projektieni kanssa, kuin myös esim. Puolustusvoimilla, sekä aiempien työtehtävieni kanssa.

Työskentelyni Centerolla

– Centerolla olen työskennellyt hetken aikaa ja siinä lyhyessä ajassa olen oppinut paljon. Osa Centeron käyttämistä työkaluista oli ennestään tuttuja mutta loput opin nopeasti. Työskentely on ollut mukavaa. Vaikka en vielä kaikkia ole tavannut, kollegani ja esimieheni ovat olleet ystävällisiä ja tehneet oloni tervetulleeksi.

Minulle on annettu ensimmäinen kehitys tehtävä ja olenkin saanut siitä paljon pohdittavaksi.
Olen kehittänyt ’Centero Portal’ verkkosovellukseen uutta toiminnallisuutta, jonka tarkoitus on helpottaa asiakkaiden omien tietojen tallennusta. Pääkäyttäjä voi toiminnallisuudella lisätä uusia kenttiä, joita käyttäjä voi myöhemmin täyttää.

Toiminnallisuuden kehittäminen on ollut suhteellisen helppoa, sillä minulla on paljon kokemusta käyttämieni teknologioiden kanssa. Totta kai kehitysprosessissa on ollut haasteita mutta kuten minkä tahansa ongelman kanssa; Ongelmasta pääsee yli, kunhan siihen tarpeeksi monta tuntia upottaa!

Pidän haasteista ja jatkolta odotan lisää sovelluskehitys tehtäviä, jotka tuovat eteeni juurikin niitä.