Asiakkaidemme toiveita on jälleen kuultu ja myöskin toteutettu tuotekehityksemme toimesta.

Olemme rakentaneet asiakasrajapinnan, jonka kautta Carillonia voi ohjelmallisesti hallita ja sen toiminnallisuuksia pystyy automatisoimaan osaksi organisaation muita prosesseja.

Ensimmäinen versio Carillon REST API -rajapinnasta mahdollistaa yksittäisten koneiden osalta ryhmäsääntöjen hallinnan.

Tämän avulla voidaan automatisoida pysyviin pääkäyttäjäoikeuksiin liittyvä hallinta esimerkiksi integroimalla Carillon organisaation IAM-järjestelmään, joka tukee REST-rajapintakutsuja.

Myöhemmin Carillon rajapintaan tullaan lisäämään myös muita toimintoja, jotka ovat toistaiseksi käytettävissä vain Carillon-hallintaportaalin kautta, kuten aktivointikoodien myöntäminen sekä muiden Carillon-hallintasääntöjen luominen.

Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut rajapinnan suomista mahdollisuuksista, saat lisätietoja tuestamme. Voit myös ottaa yhteyttä chatin avulla tai suoraan Centeron yhteyshenkilöösi.

Rajapinnan dokumentaation löydät täältä.


Varaa Carillon Demo

Esittelemme Carillonia lyhyessä etädemossa.

Lisää luettavaa aiheesta:

Kirotut Admin-oikeudet

Centeron guru, Janne Tjäder, kiroilee admin-tunnuksista.   Mikä on suljettu ympäristö? Suljetulla ympäristöllä tarkoitetaan työasemaympäristöä, missä loppukäyttäjille ei ole annettu ylläpitäjän oikeuksia.  Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttäjä ei omalla tunnuksellaan pysty suorittamaan mitään ylläpitäjän tunnuksia vaativia toimenpiteitä kuten vaikka sovelluksen asennusta tai verkkoasetusten muutosta. Tämä on usein vähänkin suuremmissa ympäristöissä tavoiteltu tilanne, koska työasemaympäristön vakiointitaso […]

Centero Carillonin avulla on helppoa toimia ilman admin-tunnuksia

Centeron kehittämä käyttäjäoikeuksien hallinnan työkalu, Centero Carillon, tukee yhä paremmin loppukäyttäjän omatoimisuutta suorittaa toimenpiteitä ilman admin-oikeuksia. Lue lisää uusista ominaisuuksista!