Asiakkaidemme toiveita on jälleen kuultu ja myöskin toteutettu tuotekehityksemme toimesta.

Olemme rakentaneet asiakasrajapinnan, jonka kautta Carillonia voi ohjelmallisesti hallita ja sen toiminnallisuuksia pystyy automatisoimaan osaksi organisaation muita prosesseja.

Ensimmäinen versio Carillon REST API -rajapinnasta mahdollistaa yksittäisten koneiden osalta ryhmäsääntöjen hallinnan.

Tämän avulla voidaan automatisoida pysyviin pääkäyttäjäoikeuksiin liittyvä hallinta esimerkiksi integroimalla Carillon organisaation IAM-järjestelmään, joka tukee REST-rajapintakutsuja.

Myöhemmin Carillon rajapintaan tullaan lisäämään myös muita toimintoja, jotka ovat toistaiseksi käytettävissä vain Carillon-hallintaportaalin kautta, kuten aktivointikoodien myöntäminen sekä muiden Carillon-hallintasääntöjen luominen.

Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut rajapinnan suomista mahdollisuuksista, saat lisätietoja tuestamme. Voit myös ottaa yhteyttä chatin avulla tai suoraan Centeron yhteyshenkilöösi.

Rajapinnan dokumentaation löydät täältä.


Varaa Carillon Demo

Esittelemme Carillonia lyhyessä etädemossa.

Lisää luettavaa aiheesta:

Carillo, Corona ja Carillon – Lääkkeet etätyön tehostamiseen

Helpota etätyöskentelyä mieluummin Carillonin, kuin Carillon avulla Moro! Centeron ainoana Seepramiehenä (käy kattoo linkkarista, miksi mua seepramieheksi sanotaan) ajattelin antaa yhden vinkin, jonka avulla monet meidän asiakkaat ovat saaneet jeesiä etätyöskentelyn helpottamiseen. Luulit ehkä otsikon perusteella, että kyse on siitä, miten legendaarinen katkero, Carillo, helpottaa selviytymään Korona-viruksen aiheuttamasta laajasta poikkeustilasta, joka on nyt kestänyt useamman […]

Centero Carillonin avulla on helppoa toimia ilman admin-tunnuksia

Centeron kehittämä käyttäjäoikeuksien hallinnan työkalu, Centero Carillon, tukee yhä paremmin loppukäyttäjän omatoimisuutta suorittaa toimenpiteitä ilman admin-oikeuksia. Lue lisää uusista ominaisuuksista!