Centero Carilloniin kehitettyjen uusien ominaisuuksien myötä päätelaiteympäristön ylläpitäjällä on yhä monipuolisemmat mahdollisuudet tehdä käyttäjätunnus- ja ryhmämäärittelyjä. Ylläpitäjän käytössä olevia malleja on järkeistetty entisestään, mikä helpottaa loppukäyttäjän työtä ja vähentää IT-ylläpidon kuormitusta.

Ylläpitäjä voi mahdollistaa käyttäjille erilaisia malleja suorittaa admin-oikeuksia vaativia toimenpiteitä. Ylläpitäjä voi helposti määritellä, mahdollistetaanko tietylle käyttäjälle tai käyttäjäryhmälle tavat, jotka antavat IT-tuelle tiukemman kontrollin admin-oikeuksilla toimimiseen vai enemmän loppukäyttäjän omatoimisuutta tukevat tavat.

Vaivattomin tapa toimia ilman admin-tunnuksia

Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökalun avulla toimenpiteiden suorittaminen ilman pysyviä admin-oikeuksia on entistä helpompaa! Loppukäyttäjän kannalta vaivaton omatoimisuuteen perustuva käyttömalli ei kuormita myöskään organisaation IT-tukea.

 

Oikeudet eivät riitä?

Käyttäjä yrittää tehdä jotain, joka edellyttää laajempia oikeuksia ja Windows kysyy ylläpitäjän tunnuksia.

 

Toimenpiteet omatoimisesti Centero Carillonin avulla

Käyttäjä voi Carillonin avulla suorittaa ylläpitäjän oikeuksia vaativan toimenpiteen itse – IT-tukea kuormittamatta.

 

Yksi klikkaus riittää

Käyttäjä kirjoittaa syyn toimenpiteen suorittamisen tarpeeseen ja klikkaa ”yes” Windowsin ikkunassa.

 

Toimenpide suoritettu!

Käyttäjä saa toimenpiteen suoritettua Centero Carillonin avulla ja työ jatkuu keskeytyksettä.

 

Näin helppoa on tietotyöläisen elämä, kun organisaatio käyttää Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökalua.

Katso Centero Carillon palvelukuvaussivulta, millaisia muita malleja ylläpitäjä voi määritellä käytettäväksi päätelaiteympäristössä »

Ylläpitäjälle parempi kontrolli ja kattavat raportit

Carillonia käyttävien organisaatioiden työasemaympäristön ylläpitäjällä on parempi kontrolli käyttäjäoikeuksien hallinnassa. Ylläpitäjä pystyy entistä monipuolisemmin määrittelemään säännöt kullekin käyttäjälle ja työasemalle.

Yhä monipuolisemman raportoinnin myötä IT-ylläpito saa helposti koko päätelaiteympäristön käyttäjäoikeuksia koskevat tiedot käyttöönsä reaaliaikaisesti. Carillonissa ylläpitäjän tietokantaan kerätään aikaleimat korotettujen oikeuksien käytöstä, mikä parantaa ympäristön tietoturvariskien hallintaa. Ylläpitäjällä on aina ajantasainen tieto, milloin Carillonia on käytetty admin-oikeuksia vaativien toimenpiteiden suorittamiseen.

Lue lisää Centero Carillonin ominaisuuksista ja käyttömalleista »

Tutustu Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökaluun nyt maksutta!

Klikkaa tästä ja aktivoi Centero Carillonin ilmainen kokeilukuukausi heti!


Varaa Carillon Demo

Esittelemme Carillonia lyhyessä etädemossa.

Lisää luettavaa aiheesta:

Centeron PAM-tuote Carillon saamassa pian tuen Azure AD -liitoksille

Edistyneet asiakkaamme auttavat tuotekehitystämme Centeron tuottelias tuotekehitysosasto työskentelee parhaillaan Carillonin parissa. Nimittäin jo tovin aikaa on Carilloniin odoteltu kunnollista tukea Azure AD:hen liitettyjen koneiden hallintaan. Toivomuksia tästä uudesta ominaisuudesta on kuultu pääasiassa modernia työasemien hallintaa hyödyntäviltä asiakkailta. Tämän kaltaisia toiveita Centeron asiakasrajapinnassa työskentelevä väki välittääkin hanakasti tuotekehityksen suuntaan. Kehitysaskeleita alkuvuonna on otettu erityisesti suositun Centero […]

Zero Trust ja vähimpien oikeuksien periaate

Edellisessä blogissani käsittelin yleisesti Zero Trustia. Nyt kerron, miten Centeron palvelut edistävät tiettyjä Zero Trustin osa-alueita. On hyvä todeta, että kyseinen suojausmalli sisältää monta eri osa-aluetta, joita voidaan vahvistaa lukuisilla erilaisilla tavoilla. Centero Carillon ja Centero Software Manager eivät yksinään tee autuaaksi, mutta ne kohentavat radikaalisti juuri oman pelipaikkansa puolustusta. Vähimpien oikeuksien periaate Kerrostalon asukkaalla […]