Centero Carilloniin kehitettyjen uusien ominaisuuksien myötä päätelaiteympäristön ylläpitäjällä on yhä monipuolisemmat mahdollisuudet tehdä käyttäjätunnus- ja ryhmämäärittelyjä. Ylläpitäjän käytössä olevia malleja on järkeistetty entisestään, mikä helpottaa loppukäyttäjän työtä ja vähentää IT-ylläpidon kuormitusta.

Ylläpitäjä voi mahdollistaa käyttäjille erilaisia malleja suorittaa admin-oikeuksia vaativia toimenpiteitä. Ylläpitäjä voi helposti määritellä, mahdollistetaanko tietylle käyttäjälle tai käyttäjäryhmälle tavat, jotka antavat IT-tuelle tiukemman kontrollin admin-oikeuksilla toimimiseen vai enemmän loppukäyttäjän omatoimisuutta tukevat tavat.

Vaivattomin tapa toimia ilman admin-tunnuksia

Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökalun avulla toimenpiteiden suorittaminen ilman pysyviä admin-oikeuksia on entistä helpompaa! Loppukäyttäjän kannalta vaivaton omatoimisuuteen perustuva käyttömalli ei kuormita myöskään organisaation IT-tukea.

 

Oikeudet eivät riitä?

Käyttäjä yrittää tehdä jotain, joka edellyttää laajempia oikeuksia ja Windows kysyy ylläpitäjän tunnuksia.

 

Toimenpiteet omatoimisesti Centero Carillonin avulla

Käyttäjä voi Carillonin avulla suorittaa ylläpitäjän oikeuksia vaativan toimenpiteen itse – IT-tukea kuormittamatta.

 

Yksi klikkaus riittää

Käyttäjä kirjoittaa syyn toimenpiteen suorittamisen tarpeeseen ja klikkaa ”yes” Windowsin ikkunassa.

 

Toimenpide suoritettu!

Käyttäjä saa toimenpiteen suoritettua Centero Carillonin avulla ja työ jatkuu keskeytyksettä.

 

Näin helppoa on tietotyöläisen elämä, kun organisaatio käyttää Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökalua.

Katso Centero Carillon palvelukuvaussivulta, millaisia muita malleja ylläpitäjä voi määritellä käytettäväksi päätelaiteympäristössä »

Ylläpitäjälle parempi kontrolli ja kattavat raportit

Carillonia käyttävien organisaatioiden työasemaympäristön ylläpitäjällä on parempi kontrolli käyttäjäoikeuksien hallinnassa. Ylläpitäjä pystyy entistä monipuolisemmin määrittelemään säännöt kullekin käyttäjälle ja työasemalle.

Yhä monipuolisemman raportoinnin myötä IT-ylläpito saa helposti koko päätelaiteympäristön käyttäjäoikeuksia koskevat tiedot käyttöönsä reaaliaikaisesti. Carillonissa ylläpitäjän tietokantaan kerätään aikaleimat korotettujen oikeuksien käytöstä, mikä parantaa ympäristön tietoturvariskien hallintaa. Ylläpitäjällä on aina ajantasainen tieto, milloin Carillonia on käytetty admin-oikeuksia vaativien toimenpiteiden suorittamiseen.

Lue lisää Centero Carillonin ominaisuuksista ja käyttömalleista »

Tutustu Centero Carillon -käyttäjäoikeuksien hallintatyökaluun nyt maksutta!

Klikkaa tästä ja aktivoi Centero Carillonin ilmainen kokeilukuukausi heti!


Varaa Carillon Demo

Esittelemme Carillonia lyhyessä etädemossa.

Lisää luettavaa aiheesta:

Laita hanttiin kiristysohjelmille!

Kirjoittaja on Centeron modernin päätelaitehallinnan intoilija ja tietoturvasetä, Tuukka Tiainen. Samaan aikaan, kun kirjoitan tätä tekstiä, niin uusin kiristysohjelma Bad Rabbit leviää maailmalla. Kyseinen haittaohjelma toimii monilla tavoin kuten aiemmin tuhoa tehneet WannaCry ja Petya. Myös Bad Rabbit kryptaa tiedostot kovalevyltä ja pyytää avausmaksuksi 0,05 bitcoinia eli noin 280 dollaria. Tietoturvafirma ESET arvioi, että yli […]

Centero Carillon on ominaisuuksiltaan ylivoimaisempi kuin Microsoft LAPS

Nykyaikaiset haittaohjelmat leviävät kulovalkean tavoin hyödyntämällä käyttäjäoikeuksien huolimattomasta suunnittelusta tai käytöstä johtuvia tietoturva-aukkoja. Organisaatioiden IT-ympäristöt, joissa käyttäjien koneilla on turhia järjestelmänvalvojatunnuksia, ovat vapaa temmellyskenttä mm. ransomware-kiristyshaittaohjelmille.