Kapellimestarin hinnoittelumalli uudistuiKapellimestari-palvelumme hinnoittelumallia on uudistettu vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Tarjoamme edelleen sovellustuotteistuksia myös yksikköpohjaisen hinnoittelun mukaisesti, mutta olemme tuoneet rinnalle kuukausilaskutteisen mallin, joka sisältää kaikki tuotteistamiseen tarvittavat Kapellimestari-palvelumme.

Asiakkaillamme on vuoden aikana tarvetta useille tuotteistetuille (MSI-paketoiduille tai virtualisoiduille) sovelluksille. Mikäli tiedossa on, että tuotteistuksia tarvitaan vuoden aikana esimerkiksi 10 kappaletta tai enemmän, kannattaa ne ostaa kuukausisopimuksella, jolloin voitte hyödyntää volyymialennuksemme. Tilaatte tuotteistukset luonnollisesti tarpeenne mukaan, joten kaikkien tilanteiden ei tarvitse olla ennakkoon tiedossa.

Uuden hinnoittelumallimme ansiosta asiakkaamme voivat hyödyntää volyymialennuksia aiempaa helpommin ja ennakoida paremmin sovelluspaketointipalvelunsa kustannuksia. Kuukausilaskutteiseen palveluun voidaan liittää mikä tahansa Kapellimestari-palveluistamme, esimerkiksi vakiosovellusten hallintapalvelu, sovellustenhallintapalvelu tai koordinointi ja sovellusten jakelu. Sopimuksen sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen lopputuloksen.

» Tutustu Kapellimestari-palveluun tarkemmin