Centeron supersankarijoukon tuorein tulokas Kimmo Pitkänen aka Kapteeni Maailma valmistautuu levittämään Centeron ilosanomaa maamme rajojen ulkopuolelle. Vientiä lähdetään käynnistämään niin Centero Software Managerin kuin muidenkin palvelujen, kuten Centero Carillonin osalta hyvin pian.  

Vientipäällikön viittaa harteillaan kantava Pitkänen näkee Centeron kärkituotteessa, Centero Software managerissa huikean vientipotentiaalin. 

”Valtavan hieno ja monipuolinen tuote, jota on ilo viedä maailmalle. Tehdään ensin suunnitelmatjonka jälkeen kääritään hihat ja sitten mennään lujaa!”, Pitkänen lupaa. 

Kansainvälisen kentän vahvaa tuntemusta omaava ja mm. IT-managerina aikaisemmin työskennellyt Kimmo Pitkänen kertoo, että kattava perusosaaminen auttaa omaksumaan nopeasti niin teknologiapuolen, kuin myynnin osa-alueiden nyanssit. 

”Kokemus ostajapuolelta on ollut kullan arvoista tämän tehtävän kannalta. Asiakkaan roolissa olleena tiedän konkreettisesti haasteet ja tuskat, mitä Centeron tuotteilla taklataan – siksi oli helppoa hypätä vientipäällikön saappaisiin”, Kimmo Pitkänen sanoo. 

Viennin startti on suuri askel Centerolle 

Kauan kaivattu vientiputken avaaminen on vihdoin konkretisoitunut Centerolla Kimmo Pitkäsen ryhdyttyä viennin vetovastuuseen. 

”Kimmolla on iso rooli, kun CSM:ää lähdetään konkreettisesti viemään kansainvälisille markkinoille. Kapteeni Maailman on tunnettava segmentit ja kohdemarkkinat ja hän vastaa vientiin liittyvien yksityiskohtien suunnittelusta”, Centeron Teemu Tiainen sanoo ja jatkaa: 

”Tämä on Centerolle merkittävä askel! Vientipäällikön astuminen remmiin voidaan nähdä yhtenä suurena virstanpylväänä yrityksemme kasvutarinassa. Nyt on käsittämättömän hyvä fiilis, kun homma oikeasti etenee! 

Tutustu maailman IT-osastojen tuskaa lievittävään Centero Software Manageriin »  

Kokeile CSM-palvelua kuukauden ajan maksutta! »  

Lisää luettavaa aiheesta:

Millä tavoin hoitaa pikkusoftien päivitysralli? -webinaarin nauhoite

Per%$@!#n pikkusoftat! Keskiviikkona 16.3. klo 9.30-10.15 järjestimme webinaarin aiheesta, joiden parissa työasemien ylläpidosta vastaavat tahot käyvät jatkuvaa Jaakobin painia. Kyseessä oli siis laajalti käytössä olevien sovellusten päivittäminen, jotta ympäristön tietoturva saataisiin pidettyä kunnossa. Katso tilaisuuden nauhoite artikkelin lopusta! Asia on IT-ylläpidon näkökulmasta usein hankala, koska ympäristön sovelluskirjosta riippuen päivityksiä voi pahimmillaan tulla tarjolle päivittäin. Päivitykset […]

Globaalisti toimiva Fida International ry tehosti toimintaansa Centero Oy:n palveluilla

Fida tehosti toimintaansa uusilla IT-ratkaisuilla Fida International ry uudisti maailmalle hajautetun työasemaympäristönsä Microsoft-tuotteilla. Projektin toteutuksesta vastasi jyväskyläläinen Centero Oy. Fida International on helluntaiseurakuntien lähetystyöorganisaatio, jolla on työntekijöitä ja työasemia yli 50 maassa. Uudistuksella Fida International halusi taata toimivat ja turvalliset työasemat kaikille työntekijöille. Käytön pitää sujua ja hallittavuuden säilyä myös niissä paikoissa, joissa yhteydet ovat […]