hannu_ja_timo

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Ensimmäisen osan voit lukaista täältä.

Centeron myyntiä vetävä Teemu Tiainen kuvailee tuntemuksiaan Hannun ja Timon ensimmäisistä viikoista seuraavasti:

”On jätkät kyllä ennakkoluulottomasti tarttuneet töihin ja eteenkin luuriin kiinni. Se on monille kova paikka, mutta kuten kaverit itsekin toteavat, ei heillä luurikammoa ole ensinnäkään. Se on tärkeä asia, koska kyllä se vaan niin on, että vaikka nykyaikaisen markkinoinnin, sosiaalisen myynnin ja muiden työkalujen avulla liidejä pystytään generoimaan myynnin tueksi, on tämä niin sanottu kylmäsoitto yhä edelleen myyjän pakissa vähintäänkin hyödyllinen kapistus.”

Hannu ja Timo jatkavat toimiensa tilittämistä vielä jokusen viikon, joten muista seurata kanaviamme! Tietysti voit myös halutessasi tehdä lähempää tuttavusta jäppisiin. Heidän yhteystietonsa löytyvät täältä.

Timo Ruuska

timo_ruuska

Jouluviikon kujeita: Pari viikkoa takana uusissa hommissa ja pikkuhiljaa alkaa tuntua, että jotain on jäänyt näistä kuluneista viikoista mieleenkin. Jouluviikolle riitti ohjelmaa niin työ- kuin vapaa-aikanakin, mikä on varmasti teille jokaiselle tuttu asia.

Maanantaina kävimme Hannun (Laitinen) kanssa koulutuksessa koskien puhelinsoittoja. No täytyy sanoa, että meillä Hannun kanssa ei luurikammoa ole, vaikka se olikin päivän teema, mutta päivästä sai muutamia hyviä pointteja omaan työhön. Koulutuspäivä oli mukava startti viikolle.  Kiitoksia Yritystehtaan porukalle päivästä!

Keskivaiheilla viikkoa pääsikin tekemään jo ihan normaalia työtä muutaman palaverin lisäksi. Oli mukava päästä niin sanotusti sorvin ääreen, ilman että koko ajan on koulutusta ja varsinaista uuden oppimista! Keskiviikkona mentiin sitten koko porukalla joululounaalle Ravintola Harmooniin. Siellä meitä odotti herkulliset annokset, joita kelpasi maiskutella hyvillä mielin!

Perjantaina pidettiin meidän vanhalle myyntitykille, Ässälle (Teemu Savolainen), läksiäiset! Ässä päätti lähteä etsimään uusia haasteita uudelta toimialalta. Harmillisen vähän aikaa Ässä pystyi antamaan vinkkejä tähän työhön, mutta onneksi joitain ajatuksia ehdittiin jakamaan! Hyvää jatkoa Ässälle uusiin tehtäviin ja moikataan kun törmätään!

Läksiäisten jälkeen olikin aika kokea viikon ehdoton kohokohta eli jouluruokien hakeminen ruuhkaisesta marketista. Se olikin jälleen kerran hauskaa seurata stressaantuneita ja liian kiireisiä ihmisiä. Tosin tänä vuonna heitä tuntui olevan vähemmän kuin viime vuonna, mikä on tietenkin jo kansanterveydellisesti hyvä asia, mutta henkilökohtaisesti huono asia!

Vuoden viimeinen ja oman Centero-urani neljäs työviikko pärähti joululomien jälkeen käyntiin vasta tiistaina, joten tiedossa oli lyhyt työviikko. Viikko lähtikin mukavasti käyntiin. Huomasi, että joulun aikana oli tullut lepäiltyä ja rauhoituttua. Viikko koostui pääsääntöisesti puhelinsoitoista.

En ole varmasti ikinä ennen pitänyt puhelinta niin paljoa korvalla, mitä nyt tein. Puheluja puheluiden perään lähes koko viikko. Onneksi muutama palaveri viikon aikana antoi vähän erilaista tekemistä työpäiviin. Täytyy kyllä sanoa, että hyvä tatsi puheluihin rupesi muodostumaan viikon aikana.

Loppuviikosta rupesimme Hannun kanssa katsomaan läpi Centeron tarjouspohjia ja muita asioita, jotta saisimme vähän uusia ja tuoreita näkökantoja niihin. Perjantaina meinasi tulla hiukan kiire saada työt valmiiksi ennen lähtöä mökin lämmitykseen, mutta deadline on hyvä motivoimaan ja loppukiri työsuorituksissa onnistui hyvin.

Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!

Hannu Laitinen

hannu_laitinen

Kolmas viikkoni Centeron leivissä alkoi luurikammon poistoon keskittyneellä koulutuksella. Luurikammosta en ole varsinaisesti kärsinyt, mutta joka tapauksessa hyödyllisiä oppeja ja uudenlaista näkökulmaa tuoltakin tarttui. Aava & Bangin kouluttajat Teemu Kankainen ja Mikko Kalliola osasivat kouluttaa hauskasti ja mukaansa tempaavasti. Koulutuksen järjesti Jyväskylän Yritystehdas.

Loppuviikko menikin hyvin pitkälti puhelimessa asiakkaiden kanssa. Alkuvuoden kalenteria on täytetty mm. tietoturvakartoituksilla ja Centero Software Manager -esittelyillä. Lisäksi siirsimme tietoa keskeneräisiin asiakaskeisseihin liittyen Teemu Savolaiselta, joka siirtyy vuoden alusta uusiin tehtäviin.

Perjantaina alettiin pikkuhiljaa olla jo valmiita joulun viettoon. Kävinkin kaatamassa muutaman pienen joulukuusen työpäivän päätyttyä perjantaina. Joulua vietettiin rauhallisesti perheen ja ystävien parissa.

Neljäs viikko ajoittui joulun jälkeiseen aikaan ja oli siksi lyhyempi. Olin töissä keskiviikosta perjantaihin. Työnteko oli pääasiassa puhelimessa puhumista asiakkaiden kanssa. Yllättävän hyvin kuitenkin asiakkaita tavoitti eivätkä aivan kaikki olleetkaan ottaneet lomaa tähän välipäiville.

Tiaisen Teemun kanssa pidimme myös muutaman esittelyn asiakkaille Software Managerista Skypen kautta. Teemusta huomaa, että hän on kokenut Skype-palavereiden järjestäjä ja häneltä täytyykin kysyä neuvoa, jos Skypeen liittyen tulee jotain kysymyksiä vastaan. Toki myös itse aihepiiri on Teemulla erittäin hyvin hallinnassa. Saa nähdä tuleeko näiden pohjalta ensimmäiset kaupat tuloslakanalle!

Timon kanssa aloitimme myös kehittämään Centeron tarjouspohjia asiakaslähtöisempään suuntaan. Tämä työ jatkuu seuraavalla viikolla.

Viikonloppuna vaihtui vuosi railakkaissa merkeissä. Olkoon vuosi 2017 menestyksekäs niin Centerolle ja sen asiakkaille, kuin myös henkilökohtaisestikin!

 

Lisää luettavaa aiheesta:

Centero mukana Kasvu Openissa

Centero on valittu mukaan Business Jyväskylä Kasvupolulle! Kasvuohjelmaan haettiin yrityksiä, jotka tukevat ict- ja teollisuuden alojen kehitystä informaatio-, tekoäly- tai digiratkaisuilla. Mukaan hakeneen 43 yrityksen joukosta ohjelmaan valikoitui lopulta 20 kasvupotentiaalisinta.

Centeron tuoreet saarnamiehet tilittää – Välitilinpäätös

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä. Nyt pääsette lukemaan tämän blogisarjan viimeistä osaa, eli Hannun ja Timon välitilinpäätöstä. Tässä osassa uudet saarnamiehemme pohtivat, millaisia ajatuksia heillä itsellään herää ensimmäisistä kuukausistaan Centeron leivissä. Centero myynnistä vastaava Teemu Tiainen vetää […]