hannu_ja_timo

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä.


 

Leikkisästi Centeron pääjohtajaksikin tituleerattu Janne Tjäder sanailee Hanskin ja Ruoskan edesottamuksia seuraavasti:

”Joo oma aikani on hyvin pitkälti nyt mennyt Software Managerin kehitystyöhön, mutta toki olen ehtinyt hivenen jätkien touhuakin seuraamaan. Kyllä kaverit ovat aloittaneet hommat vauhdilla ja innokkaasti. Oli hienoa todeta, että he pääsivät heti ensimmäisen Centero-kuukauden osalta kumpikin aktiivisuustavoitteisiinsa. Tsemppiä vaan myös jatkossa Hannulle ja Timolle, niin hyvä tulee!”

Hannu ja Timo jatkavat toimiensa tilittämistä vielä jokusen viikon, joten muista seurata kanaviamme! Tietysti voit myös halutessasi tehdä lähempää tuttavusta jäppisiin. Heidän yhteystietonsa löytyvät täältä.

Timo Ruuska

timo_ruuska

Moikka vaan taas kaikille!

Vuosi vaihtui, ja edessä oli tiukka nelipäiväinen viikko. Maanantaina väännettiin ja käännettiin Software Manager -tarjouspohjia uuteen uskoon niin, että meinasi jopa oma usko loppua kesken koko touhun. Lopulta päästiin Hannun kanssa eteenpäin asiassa, mikä tietenkin kaikkein tärkeintä. Muuten viikko koostui suhteellisen normaaleista rutiineista eli puhelinsoitoista ja asiakaspalavereista.

Keskiviikkona mulla oli lyhyt päivä, kun puolelta päivin piti lähteä kohti Kajaania tuomitsemaan Mestiksen runkosarjaottelua. Kajaanin reissut on aina pitkiä, ja yöllä kotia tullessani mietin, että näinkö sitä jaksaa herätä aamulla töihin. Mitähän vielä – mieli oli koko torstaipäivän erittäin virkeä ja paljon asioita ehti tekemään ennen pitkää viikonloppua.

Se olikin viimeinen näistä vuodenvaihteen lyhyistä viikoista, ja jatkossa pääsee keskittymään normaaleihin työviikkoihin. Ei tule pyhät enää häiritsemään työntekoa.

Timo myhäilee tyytyväisenä metsästäessään uusia liidejä LinkedInin syövereistä.

Timo myhäilee tyytyväisenä metsästäessään uusia liidejä LinkedInin syövereistä.

Hannu Laitinen

hannu_laitinen

Vuoden 2017 ensimmäinen viikko! Vuoden vaihtuessa ei mitään mullistuksia tullut, joten jatkettiin hyväksi havaitulla linjalla. 🙂

Loppiaisen takia nelipäiväinen viikko menikin nopeasti. Timon kanssa jatkoimme alkuviikosta tarjouspohjien läpikäyntiä. Asiakkaiden kontaktoinnin lisäksi esittelimme Skype for Busineksen kautta asiakkaille muun muassa Software Manageria ja sovellusvirtualisointia. Sovellusvirtualisointi on eräs tapa tuotteistaa sovelluksia. Lue lisää Kapellimestari-palvelustamme täältä.

Keskiviikkona olin Millpointin kutsumana seuraamassa Äänekosken Huiman naisten koripallojoukkueen ottelua Lappeenrannan Catzia vastaan. Samalla pääsin tutustumaan usean keskisuomalaisen mukaan kutsutun yrityksen toimintaan. Ääneseudun kuntokeskus tarjosi samassa yhteydessä meille kolmenkymmenen minuutin tehokkaan ryhmäliikunnan, jonka jälkeen oli monta päivää jalat sen tuntuiset, että nyt on reenattu! 🙂

Äänekosken reissusta jäi sellainen vaikutelma, että paikkakunnalla on nyt positiivinen noste. Oli mukava myös seurata koripalloa livenä.

Hannu pääsi myös kasaamaan upouutta moottoroitua työpöytäänsä. Vasemalla työmiehenä kyykkii toimitusjohtaja, Juha Haapsaari. Keskellä Hannu toimittaa akkuväänninmiehen virkaa ja työnjohtajana toimii Tuukka Tiainen.

Hannu pääsi myös kasaamaan upouutta moottoroitua työpöytäänsä. Vasemalla työmiehenä kyykkii toimitusjohtaja, Juha Haapsaari. Keskellä Hannu toimittaa akkuväänninmiehen virkaa ja työnjohtajana toimii Tuukka Tiainen.

 

Lisää luettavaa aiheesta:

Centeron tuoreet saarnamiehet tilittää – Osa 2

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Ensimmäisen osan voit lukaista täältä. Centeron myyntiä vetävä Teemu Tiainen kuvailee tuntemuksiaan Hannun ja Timon ensimmäisistä viikoista seuraavasti: ”On jätkät kyllä ennakkoluulottomasti tarttuneet töihin ja eteenkin luuriin kiinni. Se on monille kova paikka, mutta kuten kaverit itsekin […]

Hannu Laitinen ja Timo Ruuska vahvistavat Centeron myyntiä

Centero moninkertaisti myyntinsä hevosvoimat kertalaakista. Joulukuun alusta Centeron remmiin astuneet Hannu Laitinen ja Timo Ruuska tuovat uutta näkemystä sekä kokemusta yrityksen myyntiin. ”Centero Software Manager -palvelun kysyntä sai meidät ymmärtämään, että tavoitteidemme mukainen kasvu vaatii nyt panostusta myyntiin.”, kertoo Centeron myynnistä vastaava Teemu Tiainen. ”Hansu ja Ruoska tuovat tiimiimme uudenlaista osaamista. Uskon, että myyntitiimimme on […]