hannu_ja_timo

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä.


Projektipäällikkönä ja asiantuntijana toimiva Tuukka Tiainen heittää seuraavaa Hannun ja Timon alkutaipaleesta Centerolla:

”Tykkään siitä että myyjät ovat innoissaan tuotteista ja teknologioista. Molemmat myös on valmiita pala kerrallaan ottamaan vastaan sitä syvällistä tietoa, mikä on meidän  kaltaisella niesche-sektorilla (viittaa Centero Software Manager ja Kapellimestari-palveluihin) tärkeää.”

Hannu ja Timo jatkavat toimiensa tilittämistä vielä jokusen viikon, joten muista seurata kanaviamme! Tietysti voit myös halutessasi tehdä lähempää tuttavusta jäppisiin. Heidän yhteystietonsa löytyvät täältä.

Timo Ruuska

timo_ruuska

Tammikuun toinen viikko ja pitkästä aikaa normaali viiden päivä työviikko. Alkuviikko oli aika hektinen johtuen asiakaspalaverien ja sisäisten palavereiden määrästä. Pää kolmantena jalkana sai juosta palaverista toiseen. Se ei missään nimessä ollut negatiivista vaan päinvastoin erittäin positiivista! Tuntui, että sai kunnolla tehdä hommia, kun koko ajan joku rauta oli kuumana!

Keskiviikkona oli taasen tuomarireissua ja tällä kertaa Iisalmeen, joten pieni breikki työviikkoon tuli lyhyen, mutta kiireisen, työpäivän ansiosta.

Loppuviikolla oli sitten aikaa taas soitella ja pitää pari palaveria. Varsinkin perjantaiaamupäivän sisäinen palaveri oli erittäin antoisa ja saimmekin potkittua Centeroa taas himpun verran parempaan suuntaan!

Perjantai iltapäiväkin oli totuttua erikoisempi, koska perjantai oli meidän projektipäällikön, Tuukan, suuri päivä. Tuukalla tärähti 30v mittariin ja sitä piti sitten juhlia! Päivällä kahviteltiin ja syötiin suussa sulavaa minttusuklaakakkua ja illalla nautimme Jypin ja Hifkin välisestä kiihkeästä ottelusta kisamakkaroiden kera!  Onnea vielä Tuukalle merkkipaalusta! Perässä tullaan kovaa vauhtia…

Tuukan synttäreitä vietettiin perjantaina ja mukana oli myös naisia. Vasemmalla puolelle mm. Hannu sekä Timo ja oikealla Teemu Tiainen, Tuukka, Teemu Myller ja Juha Haapsaari.

Tuukan synttäreitä vietettiin perjantaina. Vasemmalla puolelle mm. Hannu sekä Timo ja oikealla Teemu Tiainen, Tuukka, Teemu Myller ja Juha Haapsaari.

Hannu Laitinen

hannu_laitinen

Härkäviikot alkoivat työntäyteisesti. Itse työn teko oli enimmäkseen samaa settiä kuin aiemmillakin viikoilla. Asiakkaiden kontaktointia, asiakaspalavereita ja sisäisiä palavereita.

Sain edellisellä viikolla kasaamamme sähköpöydän käyttööni, ja nyt on mahdollista hoitaa osa työpisteellä tapahtuvasta hommasta seisoskellen. Lienee terveellistä selälle. Alkuun yllättävän raskasta tuo seisominen mutta totutellaan pikkuhiljaa.

Alkuviikosta säädettiin myös meidän CRM:n (Microsoft Dynamics 365) kanssa eli mukautettiin tiettyjä detaileja muun muassa minun ja Timon käytännön huomioiden pohjalta. Loppuviikosta väännettiin tuote-esittely-slideja asiakaslähtöisempään suuntaan. Parempaan suuntaan meni ja toivottavasti jatkossa tuote-esittelypalavereissa ääneen saadaan enemmän myös asiakasta. Eli halutaan kuunnellaan asiakasta paremmin. Ja nyt kun lausuin tuon Centeron miehet -käsitteen, niin totean samalla, ettei olisi yhtään hassumpi, jos työyhteisössä olisi naisiakin. 🙂

Perjantaina juhlittiin töiden jälkeen Tiaisen Tuukkaa, joka saavutti 30 ikävuoden rajapyykin. Jypin peliä, muutama kuppila ja sauna. Päätä hieman särki aamulla, liekö tullut liikaa saunottua? 😉

Hannu pääsi myös kasaamaan upouutta moottoroitua työpöytäänsä. Vasemalla työmiehenä kyykkii toimitusjohtaja, Juha Haapsaari. Keskellä Hannu toimittaa akkuväänninmiehen virkaa ja työnjohtajana toimii Tuukka Tiainen.

Hannu pääsi jo aiemmin kasaamaan upouutta moottoroitua työpöytäänsä. Vasemalla työmiehenä kyykkii toimitusjohtaja, Juha Haapsaari. Keskellä Hannu toimittaa akkuväänninmiehen virkaa ja työnjohtajana toimii Tuukka Tiainen.

 

Lisää luettavaa aiheesta:

Centero mukana Kasvu Openissa

Centero on valittu mukaan Business Jyväskylä Kasvupolulle! Kasvuohjelmaan haettiin yrityksiä, jotka tukevat ict- ja teollisuuden alojen kehitystä informaatio-, tekoäly- tai digiratkaisuilla. Mukaan hakeneen 43 yrityksen joukosta ohjelmaan valikoitui lopulta 20 kasvupotentiaalisinta.

Isku Centeron konttorille

Eräänä tammikuun kirpeänä pakkaspäivänä Centeron Jyväskylän konttorille Yliopistonkatu 28:iin tehtiin yllätysisku. Iskussa käytettiin tuliaseiden sijaan uhreille vakavia psyykkisiä posttraumaattisia oireita aiheuttanutta modernia taktista kenttätykkiä eli Lumia 950XL -älypuhelinta ja sen kameraominaisuutta. Videolta voit nähdä, kuinka säälittä yllätetyt centerolaiset saatiin kiikkiin töidensä touhuista melkeinpä housut nilkoissa. Siinä kovemmallakin gurulla oli silmät kuin peuralla ajovaloissa. Kannattaa siis […]