hannu_ja_timo

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä.


Centeron Kuopion-konttorilla majaansa pitävä maailmankansalainen, Aku Suonpää, kuvailee tuntojaan uusista myyntijampoista seuraavasti:

”Iloisia tyyppejä. Selkeästi mennään tekeminen edellä. Asiakastapaamiseen on helppo osallistua, kun tietää että lämmittely on hoidettu hyvin.”

Ensi viikolla julkaistaan tästä päiväkirjasarjasta viimeinen osa. Varmasti Hannun ja Timon juttuja saadaan kuulla vielä myöhemminkin lisää, mutta erityisesti ensi viikolla kannattaa olla kanavalla. Silloin saarnamiehet vetävät yhteen ensimmäisiä Centero kuukausiaan.

Timo Ruuska

timo_ruuska

Edellisen viikon tiukan pakertamisen ja aktiivisen viikonlopun jälkeen oli mukava palata töihin maanantaina. Varsinkin kun maanantaina kävimme toimistolla tiukkaa analyysiä Tuukan synttäreiden tapahtumista ja käänteistä! Mukavampaa viikon aloitusta ei olisi voinut toivoa, varsinkin kun kävimme ennen tiukkaa synttäreiden analysointia aamulla Hannun, Teemun ja Juhan kanssa pelaamassa sulkapalloa Killerillä.

Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa ja se myös näkyi tulostaululla. Mailan kehikko tuli hyvinkin tutuksi. Silmä-käsi-koordinaatio ei meinannut onnistu millään! Mutta heti kun sulka osui oikeaan kohtaan, oli jälki miltei murhaavaa. No 1-4 tappiossa ei voi muuta, kuin jossitella 😉

Viikko oli suhteellisen rauhallinen asiakaspalavereiden suhteen, varsinkin kun sitä vertasi edellisen viikon vauhtiin. No nyt oli aikaa soitella ja sopia palavereita asiakkaiden kanssa.

Palavereiden ja puheluiden aikana oli mukava jälleen huomata, että jotain uutta oppia on tarttunut päähän, eikä aina tarvitse kysyä neuvoa ja apua, kun jokin tiukempi kysymys tulee asiakkaalta.

Tuntuukin siltä, että vaikka nyt olen ollut vasta vajaa 2kk hommissa, niin tietotaidolta puhutaan paljon suuremmasta aikavälistä kuin parista kuukaudesta. Niin paljon oppia on päähän tullut tällä aikavälillä. On se oppiminen vaan hieno tunne!

Timolla menossa myyntipuhelu asiakkaan kanssa. Liekö tulosta tulossa?

Timolla menossa myyntipuhelu asiakkaan kanssa. Liekö tulosta tulossa?

Hannu Laitinen

hannu_laitinen

Kun miettii seitsemättä viikkoani Centerolla, niin ei oikeastaan mitään mullistavaa uutta ollut ohjelmassa. Vaan kertauspa onkin opintojen äiti ja siinä se tieto iskostuu pysyvämmin päähän.

Eli paljon Software Manageriin liittyvää kontaktointia ja esittelypalavereita. Esittelypalavereihin liittyen sen verran muutosta, että aloin ottaa enemmän vastuuta esittelyiden läpiviennistä ja siinä huomasin, että kerta kerralta tulee lisää varmuutta sille saralle.

Esittelypalavereissa ollaan paljon käytetty Skypeä (Microsoft Skype for Business), joka on hienosti toiminutkin tässä tehtävässä. Muutaman kerran toki on tullut tilanne, että ääntä ei ole saatu toimimaan asiakkaan päässä ja silloin on käytetty luovia ratkaisuita kommunikaation aikaansaamiseen. Välillä ihan naurattaa, kun säädetään yhdessä asiakkaiden kanssa perustekniikan parissa.

Kävin myös loppuviikosta Terveystalolla työhöntulotarkastuksessa, ja sain mukaani asiakirjan, jonka mukaan olen työhöni sopiva. 🙂

Viikonloppuna tuli reippailtua aika keväisessä säässä mm. latupohjia tehden. Kävimme myös ystävieni kanssa luonnonjäillä testaamassa täydennettyä lätkävarustusta. Hauskaa oli.

Jyväskylässä vieraillut Aku Suonpää naureskelee yleisenä vitsinä tunnetulle Hannun sähköpöydälle. Huomaa taustalla koodariguru, Teemu Myller, joka hyväksyvästi heilauttaa kättään kameralle.

Jyväskylässä vieraillut Aku Suonpää naureskelee yleisenä vitsinä tunnetulle Hannun sähköpöydälle. Huomaa taustalla koodariguru, Teemu Myller, joka hyväksyvästi heilauttaa kättään kameralle.

 

Lisää luettavaa aiheesta:

Hannu Laitinen ja Timo Ruuska vahvistavat Centeron myyntiä

Centero moninkertaisti myyntinsä hevosvoimat kertalaakista. Joulukuun alusta Centeron remmiin astuneet Hannu Laitinen ja Timo Ruuska tuovat uutta näkemystä sekä kokemusta yrityksen myyntiin. ”Centero Software Manager -palvelun kysyntä sai meidät ymmärtämään, että tavoitteidemme mukainen kasvu vaatii nyt panostusta myyntiin.”, kertoo Centeron myynnistä vastaava Teemu Tiainen. ”Hansu ja Ruoska tuovat tiimiimme uudenlaista osaamista. Uskon, että myyntitiimimme on […]

Centeron tuoreet saarnamiehet tilittää – Osa 3

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä.   Leikkisästi Centeron pääjohtajaksikin tituleerattu Janne Tjäder sanailee Hanskin ja Ruoskan edesottamuksia seuraavasti: ”Joo oma aikani on hyvin pitkälti nyt mennyt Software Managerin kehitystyöhön, mutta toki olen ehtinyt hivenen jätkien touhuakin seuraamaan. […]