EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan ensi keväänä. Onko yrityksessäsi kaikki kunnossa sen osalta? Osallistu maksuttomaan webinaariimme ja tule kuulemaan, miten tietotilinpäätös auttaa henkilötietojen lainmukaisessa hallinnassa.

Keskiviikkona 19.4. klo 9.30 järjestämme webinaarin, jossa paneudumme Sparta Consulting Oy:n Miko Eklöfin ja Heimo Hännisen kanssa tietotilinpäätökseen työkaluna EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautumiseen.

Mikä tietotilinpäätös on?

Henkilötietojen on oltava hallussa, jotta niitä voidaan suojata ja niiden asianmukaisesta käsittelystä voidaan varmistua. Henkilötietojen tietotilinpäätös on hyvä työkalu henkilötiedon haltuunottoon ja auttaa myös osoitusvelvollisuuden toteuttamisessa. EU:n tietosuoja-asetukseen valmistauduttaessa tietotilinpäätös on erinomainen työkalu.

  >> Ilmoittaudu webinaariin tästä.  

Webinaarissa kerromme…

  • Mitä tietotilinpäätös tarkoittaa?
  • Mitä hyötyjä se tarjoaa?
  • Miten tietotilinpäätös tehdään?

Tietotilinpäätöksessä kyse on organisaation osien ja ihmisten osaamisen yhdistämisestä ja kuvaamisesta tavalla, jota kaikki voivat hyödyntää. Tietosuoja-asetuksen lisäksi tämä tarjoaa loistavan alustan toiminnan tehostamiseen.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle osallistumislinkin sekä kalenterikutsun viimeistään muutamaa päivää ennen webinaaria. Kannattaa kuitenkin heti merkitä webinaari omaan kalenteriin, jotta vältytään tuplabuukkaukselta.

Miko Eklöf on tietosuoja-asiantuntija, jolla on kyky rakenteellistaa hankalia kokonaisuuksia ja jakaa monimutkaisetkin projektit tehtävän kokoisiin osiin. Teemu Tiainen isännöi webinaaria Centeron edustajana. Teemun toimenkuvaan kuuluu vastuu Centeron asiakassuhteista + palveluiden kehityksestä. Heimo Hänninen on tiedon mallintamisen ja hallinnan ammattilainen, jolla on vankka tekninen tausta sekä luova asenne ongelmanratkaisuun.

Tsekkaa myös GDPR:ää sivuavan webinaarisarjan aiemmat osamme:

  • Joulukuussa puhuimme Canonin Juuso Enjalan kanssa siitä, miten tietoturvallin tulostaminen voi saada aikaa myös säästöjä. Voiit katsella nauhoitteen tästä.
  • Marraskuussa puhuimme Relator Oy:n Olli Pitkäsen kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen huomioimisesta yrityksen toimintakulttuurissa. Voit katsella nauhoitteen tästä.
  • Lokakuussa puhuimme Microsoftin Partner Technology Strategist, Ari Auvisen, kanssa teknisen tietoturvan minimivaatimuksista. Voit katsella nauhoitteen tästä.
  • Syyskuussa puhuimme Trend Micron maajohtajan, Kimmo Vesajoen, kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaikutuksista yrityksiin. Voit katsella nauhoitteen tästä.

Lisää luettavaa aiheesta:

Marraskuun päivitystiistai korjaa viimeisimmän Windows-nollapäivähaavoittuvuuden

Marraskuu tuo mukanaan paikkauksia 87 haavoittuvuuteen, jotka kohdistuvat Windows-käyttöjärjestelmiin, Microsoft-selaimiin ja Office-tuotteisiin. Edelleen haavoittuvuuksien kokonaismäärässä pysytellään alle sadassa mikä on loistava juttu. Viime viikolla Google julkaisi tiedon nollapäivähaavoittuvuudesta Windows-käyttöjärjestelmässä. Kirjoitin tästä lyhyen uutisen. Kyseessä on vakava uhka, koska haavoittuvuus julkistettiin yleisesti ennen kuin siihen oli korjausta ja tiedettiin, että sitä hyödynnettiin aktiivisesti. Meidän oman arviointiprosessimme […]

Miten data on salattu OneDrive for Business ja Sharepoint Online -tuotteissa?

Microsoft julkaisi 30.1. lyhyen artikkelin videon kera, jossa selvitetään miten datan salaus tapahtuu otsikossa mainituissa tuotteissa (eli OneDrive for Business ja Sharepoint Online, jotka muuten kummatkin kuuluvat myös Office 365 -palvelukokonaisuuteen).   Lyhyesti avattuna data on salattu silloin, kun se liikkuu ja silloin kun se on paikoillaan. Paikoillaan ollessaan tiedostot ovat salattuna tiedostotasolla, jonka ohella itse […]