EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan ensi keväänä. Onko yrityksessäsi kaikki kunnossa sen osalta? Osallistu maksuttomaan webinaariimme ja tule kuulemaan, miten tietotilinpäätös auttaa henkilötietojen lainmukaisessa hallinnassa.

Keskiviikkona 19.4. klo 9.30 järjestämme webinaarin, jossa paneudumme Sparta Consulting Oy:n Miko Eklöfin ja Heimo Hännisen kanssa tietotilinpäätökseen työkaluna EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautumiseen.

Mikä tietotilinpäätös on?

Henkilötietojen on oltava hallussa, jotta niitä voidaan suojata ja niiden asianmukaisesta käsittelystä voidaan varmistua. Henkilötietojen tietotilinpäätös on hyvä työkalu henkilötiedon haltuunottoon ja auttaa myös osoitusvelvollisuuden toteuttamisessa. EU:n tietosuoja-asetukseen valmistauduttaessa tietotilinpäätös on erinomainen työkalu.

  >> Ilmoittaudu webinaariin tästä.  

Webinaarissa kerromme…

  • Mitä tietotilinpäätös tarkoittaa?
  • Mitä hyötyjä se tarjoaa?
  • Miten tietotilinpäätös tehdään?

Tietotilinpäätöksessä kyse on organisaation osien ja ihmisten osaamisen yhdistämisestä ja kuvaamisesta tavalla, jota kaikki voivat hyödyntää. Tietosuoja-asetuksen lisäksi tämä tarjoaa loistavan alustan toiminnan tehostamiseen.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle osallistumislinkin sekä kalenterikutsun viimeistään muutamaa päivää ennen webinaaria. Kannattaa kuitenkin heti merkitä webinaari omaan kalenteriin, jotta vältytään tuplabuukkaukselta.

Miko Eklöf on tietosuoja-asiantuntija, jolla on kyky rakenteellistaa hankalia kokonaisuuksia ja jakaa monimutkaisetkin projektit tehtävän kokoisiin osiin. Teemu Tiainen isännöi webinaaria Centeron edustajana. Teemun toimenkuvaan kuuluu vastuu Centeron asiakassuhteista + palveluiden kehityksestä. Heimo Hänninen on tiedon mallintamisen ja hallinnan ammattilainen, jolla on vankka tekninen tausta sekä luova asenne ongelmanratkaisuun.

Tsekkaa myös GDPR:ää sivuavan webinaarisarjan aiemmat osamme:

  • Joulukuussa puhuimme Canonin Juuso Enjalan kanssa siitä, miten tietoturvallin tulostaminen voi saada aikaa myös säästöjä. Voiit katsella nauhoitteen tästä.
  • Marraskuussa puhuimme Relator Oy:n Olli Pitkäsen kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen huomioimisesta yrityksen toimintakulttuurissa. Voit katsella nauhoitteen tästä.
  • Lokakuussa puhuimme Microsoftin Partner Technology Strategist, Ari Auvisen, kanssa teknisen tietoturvan minimivaatimuksista. Voit katsella nauhoitteen tästä.
  • Syyskuussa puhuimme Trend Micron maajohtajan, Kimmo Vesajoen, kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaikutuksista yrityksiin. Voit katsella nauhoitteen tästä.

Lisää luettavaa aiheesta:

Helmikuun Wayne Gretzky -tietoturvatiistai

Microsoft paikkasi yhteensä Wayne Gretzkyn jäädytetyn pelinumeron verran eli 99 haavoittuvuutta helmikuun päivitystiistaina. Viime kerralla lähes yhtä korkeita haavoittuvuusmääriä oli viimeksi 2019 elokuussa, jolloin Microsoft paikkasi niitä 93 kappaleen verran. Microsoft kertoi jo tammikuussa, että Internet Explorer sisältää nollapäivä-haavoittuvuuden, joka on yleisesti julkistettu (CVE-2020-0674). Kyseinen haavoittuvuus sai paikkauksensa nyt päivitystiistaina. Tässä on mainio esimerkki siitä, […]

Nämä asiat ärsyttävät jatkuvissa tietoturvapäivityksissä

Olemme työssämme nähneet useita kertoja hyvin läheltä, kuinka jatkuvalla syötöllä tietokoneille pongahtavat tietoturvapäivitykset ovat saaneet tavalliset käyttäjät hulluuden partaalle ja jopa kokonaiset yrityksetkin polvilleen. Päätimmekin jokin aika sitten selvittää, että mikä jatkuvissa tietoturvapäivityksissä on kaikista ärsyttävintä. Tässä blogiartikkelissa esittelemme selvityksemme tuloksia. Tietoturvapäivityksissä riittää aihetta ärsytykseen Pyysimme huhtikuussa 2017 ihmisiä kertomaan Facebook-sivuillamme, että mikä tietoturvapäivityksissä oikein […]