Centero moninkertaisti myyntinsä hevosvoimat kertalaakista. Joulukuun alusta Centeron remmiin astuneet Hannu Laitinen ja Timo Ruuska tuovat uutta näkemystä sekä kokemusta yrityksen myyntiin.

Centero Software Manager -palvelun kysyntä sai meidät ymmärtämään, että tavoitteidemme mukainen kasvu vaatii nyt panostusta myyntiin.”, kertoo Centeron myynnistä vastaava Teemu Tiainen. ”Hansu ja Ruoska tuovat tiimiimme uudenlaista osaamista. Uskon, että myyntitiimimme on jatkossa nykyistä voimakkaammin enemmän kuin osiensa summa.”

Pääset tutustumaan Hannuun ja Timoon tarkemmin seuraavien viikkojen aikana Centeron blogissa. Hannu ja Timo kertovat blogeissaan itsestään sekä havainnoistaan, joita tekevät perehtyessään Centeron toimintaan.

Hannu Laitinen (oik.) ja Timo Ruuska ovat vahvistaneet Centeron myyntiä joulukuun alusta alkane.

Hannu Laitinen (oik.) ja Timo Ruuska ovat vahvistaneet Centeron myyntiä joulukuun alusta alkaen.

 

Lisää luettavaa aiheesta:

Patch Management -ratkaisut vertailussa – ControlNow – Osa 3/14

Vuosittain tehtävä vertailu Teimme noin vuosi sitten vertailun markkinoilla olevista tärkeimmistä patch management -työkaluista. Päätimme tehdä vertailusta vuosittaisen katsauksen patch management -ratkaisujen tarjontaan. Nyt on taas aika käydä vanhoja sekä uusia tuotteita läpi. Julkaisemme nyt vertailun 14-osaisena blogisarjana. Jos et malta odottaa, vaan haluat lukea koko vertailun läpi heti. Voit ladata sen PDF-muodossa täältä. Edelliseen […]

Teknisen tietoturvan minimivaatimukset -webinaarin linkit sekä Q&A

19.10.2016 klo 9.30 järjestimme webinaarin, jossa kävimme teknisen tietoturvan keskeiset osa-alueet lävitse ja kerromme, mitkä ovat kunkin osa-alueen asiat, jotka vähintään pitää olla kunnossa, jotta voi yöllä nukkua rauhallisin mielin. Asiantuntijavieraana webinaarissa on Microsoftin Partner Technology Strategist, Ari Auvinen, joka osaltaan kertoi, millaisia teknisiä ratkaisuja tietoturva-asioiden kunnostamiseen on olemassa. Katso webinaarin nauhoite alta Linkit, joihin […]