Eräänä tammikuun kirpeänä pakkaspäivänä Centeron Jyväskylän konttorille Yliopistonkatu 28:iin tehtiin yllätysisku. Iskussa käytettiin tuliaseiden sijaan uhreille vakavia psyykkisiä posttraumaattisia oireita aiheuttanutta modernia taktista kenttätykkiä eli Lumia 950XL -älypuhelinta ja sen kameraominaisuutta.

Videolta voit nähdä, kuinka säälittä yllätetyt centerolaiset saatiin kiikkiin töidensä touhuista melkeinpä housut nilkoissa. Siinä kovemmallakin gurulla oli silmät kuin peuralla ajovaloissa.

Kannattaa siis mulkaista, miltä Centeron Jyväskylän konttorilla näyttää, ja mitä siellä silloin puuhataan, kun ulkopuolisia ei ole läsnä :D.

Lisää luettavaa aiheesta:

Centeron tuoreet saarnamiehet tilittää – Osa 3

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä.   Leikkisästi Centeron pääjohtajaksikin tituleerattu Janne Tjäder sanailee Hanskin ja Ruoskan edesottamuksia seuraavasti: ”Joo oma aikani on hyvin pitkälti nyt mennyt Software Managerin kehitystyöhön, mutta toki olen ehtinyt hivenen jätkien touhuakin seuraamaan. […]

Centeron tuoreet saarnamiehet tilittää – Osa 5

Kuten uusista myyntipäälliköistämme kertovassa lyhyessä uutisessa lupasimme, saatte kuulla Timon (kuvassa vasemmalla) ja Hannun Centero-elämän alkutaipaleen kokemuksista heidän itse kirjoittamista ”päiväkirjajutuista”. Edellisen osan voit lukaista täältä. Centeron Kuopion-konttorilla majaansa pitävä maailmankansalainen, Aku Suonpää, kuvailee tuntojaan uusista myyntijampoista seuraavasti: ”Iloisia tyyppejä. Selkeästi mennään tekeminen edellä. Asiakastapaamiseen on helppo osallistua, kun tietää että lämmittely on hoidettu hyvin.” Ensi viikolla julkaistaan […]