23.11.2018 vietimme Centero Oy:ssä Lapsi mukaan töihin -päivää. Me saimme Jyväskylän toimistollemme vieraaksemme 5 mahtavaa lasta (Iida, Emilia, Enni, Teo ja Toivo), jotka haastoivat työntekijämme hauskaan aivojumppaan.

Lapset nimittäin etsivät uusien web-sivujemme luonnoksesta erilaisia heitä kummastuttavia termejä, ja pistivät meidän asiantuntijat selittämään termit videohaastattelussa, ja vieläpä siten, että lapsikin ymmärtää.

Kaiken lisäksi skidit arvostelivat asiantuntijoidemme vastaukset asteikolla 1-4. Tsekkaa alla olevalta videolta, miten koville lapset pistivät Centeron ukkelit.

Lisää luettavaa aiheesta:

Seremoniamestari pääsi hommiin Keliakialiitolle

Kolmiosainen kirjoituksemme Keliakialiiton IT-infran uudistamisesta on edennyt toiseen osaansa. Keliakialiitolla kaivattiin parempaa hallittavuutta hajautetusti toimivaan organisaatioon sekä IT-asioiden nykyaikaisia ratkaisuja.

Unohtuiko päätelaitteiden salaaminen – annatko datasi pahisten käsiin?

Organisaatioissa käsitellään dataa nykyisin enemmän kuin koskaan, ja aina kun tietoa käsitellään, riskinä on sen joutuminen vääriin käsiin. Asianmukaisella päätelaitteiden salauksella vältetään helposti organisaatioiden dataa koskevat yleisimmät tietoturvariskit.