23.11.2018 vietimme Centero Oy:ssä Lapsi mukaan töihin -päivää. Me saimme Jyväskylän toimistollemme vieraaksemme 5 mahtavaa lasta (Iida, Emilia, Enni, Teo ja Toivo), jotka haastoivat työntekijämme hauskaan aivojumppaan.

Lapset nimittäin etsivät uusien web-sivujemme luonnoksesta erilaisia heitä kummastuttavia termejä, ja pistivät meidän asiantuntijat selittämään termit videohaastattelussa, ja vieläpä siten, että lapsikin ymmärtää.

Kaiken lisäksi skidit arvostelivat asiantuntijoidemme vastaukset asteikolla 1-4. Tsekkaa alla olevalta videolta, miten koville lapset pistivät Centeron ukkelit.

Lisää luettavaa aiheesta:

Miten käyttäjäkokemus virtualisoidaan? – Microsoft UE-V -webinaarin nauhoite

Järjestimme tammikuussa 21.1. webinaarin aiheesta Miten käyttäjäkokemus virtualisoidaan? – Microsoft UE-V. Teknisistä ongelmista johtuen emme saaneet esitystä tuolloin nauhoitettua. Helmikuun 26. päivä pidimme toisinnon esityksestä, ja saimme sen myös taltioitua. Pääset katselemaan tallenteen artikkelin lopusta. Käyttäjäkokemuksen virtualisoinnin avulla voidaan esimerkiksi tehostaa ylläpitoa ja helpottaa käyttäjien elämää. Tässä tehokkaassa kolmen vartin webinaarissa Centero Oy:n Aku Suonpää […]

MSI-pakettien asentaminen

MSI-paketin asennukseen on muutamia eri vaihtoehtoja. Ne poikkeavat hieman tavallisesta .exe-asennusohjelman asentamisesta (tuplaklikkaa ja noudata ohjeita). Esittelemme eri vaihtoehdot alla ja käytämme sen jälkeen esimerkkinä Centeron vakiosovellusten hallintapalvelua.   MSI-paketin asentaminen keskitetyn hallinnan kautta Mikäli käytössä on keskitetty hallintajärjestelmä, kuten SCCM, se on ehdottomasti suositeltavin tapa. Mikäli järjestelmä on käytössä, on oletettava, että ylläpitäjä osaa […]