2013-2014 orange

Uusi vuosi, uudet konttorit

Vuoden alussa tehdään melko monessa paikassa koontia edellisestä vuodesta. Päätimme Centerollakin katsoa hieman taaksepäin, mutta koska toimistojemme muutot Jyväskylässä ja Kuopiossa sekä rekrytointi pitivät meidät kiireisinä alkuvuoden, pääsimme aiheen kimppuun vasta nyt.

Jos kaikki pitäisi paketoida yhteen lauseeseen, Centeron vuosi 2013 oli vauhdikkaan kasvun aikaa.

Kasvun aikaa

Keväällä päätimme uudistaa markkinointiviestintäämme ja parantaa asiakkuudenhoitotyötämme. Palveluita tuotteistettiin pidemmälle, verkkonäkyvyyttä lisättiin ja asiakasviestintää parannettiin. Ja tuloksiakin on tullut: menneen vuoden aikana uusia asiakkaita on tullut enemmän kuin firman aiempina vuosina, ja asiakkaiden kokonaismäärä onkin kasvanut mukavasti.

Saimme vuoden aikana myös merkittäviä uusia palvelusopimuksia. Erityisen hienoa on ollut se, että olemme saaneet laajentaa omaa palvelutarjontaamme projektitoteutuksista jatkuviin palvelusopimuksiin. Projektitoiminta on meille edelleen tärkeää ja panostamme siihen entiseen tapaan, mutta parantaaksemme asiakkaiden sekä oman liiketoimintamme ennustettavuutta, pyrimme jatkossa kasvattamaan jatkuvien palvelusopimusten osuutta.

Merkittävä oli myös Tieran kanssa tekemämme puitesopimus ohjelmistopaketointiten toimittamisesta kuntasektorille. Toimitamme yhteistyössä kumppanimme Onregon kanssa kunnille palveluita, jotka auttavat pitämään kuntien hallinnoiman IT-infran vakioituna.

Kasvu on näkynyt myös työn määrässä. Työkuorma on ollut menneen vuoden aikana ajoittain todella kova. Kasvua ajatellen otimme uuden askelen tammikuun lopussa, kun muutimme uusiin toimitiloihin. Uudet tilat mahdollistavat suuremmankin henkilömäärän kasvun, joten ei tahti ainakaan ole hidastumaan päin.

Ja kasvu jatkuu

Vuoden 2014 aikana kasvu näyttää jatkuvan vauhdilla. Pilvipalvelut kehittyvät entisestään, mikä tekee niistä yhä useammille yrityksille hyvän vaihtoehdon. Samaan aikaan mobiiliyhteyksien tiedonsiirtokapasiteetin kasvu tekee pilvipalveluista hyvän vaihtoehdon myös liikkuville työntekijöille. Tätä taustaa vasten jatkamme myös Centeron palveluiden kehittämistä.

Palveluidemme laadun takaamiseksi jatkamme vuoden 2014 aikana kasvua myös henkilöstön puolella.