Centero SovellustenhallintaopasKuten otsikko tahtoo sanoa, julkaisimme ICT Expon alla uuden pikaoppaan käyttäjälähtöisestä sovellusten hallinnasta.

Olemme jutelleet useiden asiakkaidemme kanssa siitä, miten IT-ympäristöt muuttuvat koko ajan monimuotoisemmiksi; laitteiden määrät, laitemallit ja erilaiset ohjelmistot lisääntyvät jatkuvasti. Käyttäjät toivovat saavansa käyttää itse parhaaksi kokemiaan laitteita. Samaan aikaan tietoturvan vaatimuksen kasvavat samaa vauhtia uhkien määrän kanssa. IT-hallinto koittaa tasapainoilla tässä ristipaineessa parhaansa mukaan ja etsiä keinoja, joilla voitaisiin pitää edes suurin osa väestä tyytyväisenä.

Tähän tarpeeseen kirjoitimme pienen oppaamme. Pyrimme sen avulla avaamaan vaihtoehtoja sovellusten hallintaan eri laitteilla – olivatpa laitteet sitten yrityksen, työntekijän tai kolmannen osapuolen omistamia ja hallinnoimia.

Oppaamme ei toki ole kaikkea kattava esitys aiheesta, vaan se on tarkoitettu herättelemään ajatuksia siitä, millaisia vaihtoehtoja sovellusten hallintaan on olemassa. Avaamme eri vaihtoehtoja tuoda sovelluksia käyttäjien ulottuville sekä teoriassa että käytännön esimerkkien kautta.

» Lataa opas maksutta täältä