Centeron myyntiin saatiin uutta tehoa 4.8.2014 alkaen, kun Teemu Savolainen aloitti työt palveluiden myynnin parissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu perusmyyntityön ohella myös mm. uusasiakashankintaa ja liidien avaamista eli potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista.Teemu_small

Vankka kokemus palvelumyynnistä

Alun perin Kuopiosta kotoisin olevalla Teemu Savolaisella on yli 10 vuoden kokemus myyntityöstä ja erityisesti palvelumyynnistä, jota hän Centerollakin tulee tekemään.

– Olen tehnyt yritysmyyntiä IT-puolen hommissa yhteensä noin kahdeksan vuotta. Sitä ennen toimin IT- ja mobiilimyynnin tehtävissä myös kuluttajakaupan puolella, Savolainen kertoo.

Rakennusalalta myynnin ammattilaiseksi

Teemu Savolainen opiskeli aikoinaan rakennusalalle, mutta huomasi pian mielenkiintonsa olevan enemmän myyntityön puolella, Myyntityön imu vei hänet mennessään jo 2000-luvun alussa.

– Myyntialassa houkutteli mahdollisuus kommunikoida ihmisten kanssa ja se, että näkee niin selkeästi työnsä tulokset sekä onnistumiset työssä, Savolainen perustelee.

Jo ennen Centerolle siirtymistään Savolainen suhtautui erittäin luottavaisin mielin tulevaan työhönsä.

– Olin heti vakuuttunut Centeron tarjoamasta osaamisesta, ja uskon vahvasti heidän liiketoimintaansa. IT-ympäristöjen hallinnointipalvelut ovat tulevaisuuden juttu, ja monien yritysten IT-ympäristöt ovat menossa juuri tuohon suuntaan. Siksi uskon, että Centeron palveluita on myös palkitsevaa myydä, hän sanoo.

Tervetuloa asioimaan Teemu Savolaisen kanssa!