Tämän viikon alusta projektipäällikkönä ja asiantuntijatehtävissä Centerolla aloittanut Tuukka Tiainen tuo oman panoksensa entistä sujuvampaan projektien hallintaan. Monipuolinen IT-osaaminen ja erityinen kiinnostus Microsoftin ohjelmistoihin ovat mainio yhdistelmä Seremoniamestari-palvelun asiantuntijalle.

Monipuolinen IT-alan osaajaTuukka_small

Pari vuotta sitten IT-tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistunut Tuukka Tiainen on syntyperäisiä keskisuomalaisia. Aikaisemmassa työssään hän on päässyt käyttämään jo monenlaisia IT-taitoja.

– Työskentelin pienehkössä IT-alan firmassa tehden hyvin monipuolisia hommia. Alun perin menin tekemään web-kehitystä, johon koulutuksenikin painottui. Pikkuhiljaa kuitenkin päädyin tekemään esimerkiksi järjestelmätukea, työtä palvelinten kanssa sekä lähi- ja järjestelmätukea asiakkaille, Tiainen kertoo.

Centerolla tästä työkokemuksesta tulee olemaan hyötyä, vaikka työnkuva eroaakin jonkin verran edellisestä.

– Työni Centerolla tulee sisältämään enemmän projektinvetohommia, ja osaaminen suuntautuu kapeammalle alueelle mutta syvällisempänä. Tehtävänäni on toimia palveluiden asiantuntijana ja hoitaa projektien koordinointia, Tiainen kuvailee.

Innolla uuteen työhön ja työyhteisöön

Tuukka Tiaiselle oli luontevaa tulla osaksi Centeron porukkaa, sillä hän tunsi jo ennestään useita työntekijöitä.

– Tiesin, että täällä on mukavia ihmisiä töissä ja hyvä työilmapiiri. Olen myös sitä mieltä, että Centero tekee hyvää työtä. Heillä on pari tiukkaa keihäänkärkeä, joissa osaaminen on tosi kovaa, hän kehuu.

– Odotan innolla yhteistyötä, kohtaamisia ja tapaamisia asiakkaiden kanssa!