Centeron palvelutarjonta kehittyy koko ajan, ja yksi suurista kehitysaskelista tänä vuonna on Centero 365 Managerin tuominen palvelukokonaisuuteemme. Centero 365 Manager on uusi versio pitkään käytössä olleesta Seremoniamestarista. Uusi palvelu vie Seremoniamestarin taustalla olleita ajatuksia tietoturvasta ja helposta, modernista työnteosta jättiharppauksen eteenpäin.

Centero on hyödyntänyt Microsoftin Office 365- ja Intune-ratkaisuja siitä asti, kun ne on julkaistu, ja Seremoniamestari on ollut edelläkävijä noihin ratkaisuihin perustuvien hallintapalveluiden tuomisessa suomalaisille asiakkaille.

Kun esittelimme Seremoniamestarin vuonna 2013, lupasimme sen olevan “yrityksen tarpeiden mukaan skaalautuva palvelu, joka tarjoaa nykyaikaiset, pilvipohjaiset työkalut joustavaan työntekoon.”

Centero 365 Manager pitää edelleen tuon lupauksen, mutta nopeasti muuttuvat ajat ovat vaatineet palvelun kehittämistä monessa eri suhteessa. C365M:iin siirtyneet Seremoniamestari-asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä erityisesti tietoturvaan ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen. Vaivaton käyttöönotto palvelee myös uusia C365M-asiakkaita.

Centero 365 Managerin ytimessä ovat Zero Trust -tietoturva-ajattelu sekä jatkuvan kehittämisen periaate – ja kuten palvelun nimestä käy ilmi, se on suunniteltu tukemaan työntekoa nimen omaan ympäristössä, jossa käytetään Microsoft 365 -työkaluja. C365M sisältää aina Microsoft 365:n käyttöönoton ja ylläpidon.

C365M vapauttaa organisaatiosi keskittymään sen varsinaiseen työhön, ja IT-kysymykset jäävät Centeron asiantuntijoiden huoleksi. Palvelu auttaa muun muassa hallitsemaan käyttäjäoikeuksia ja pääsyä tiedostoihin, se mahdollistaa sovellusten sujuvan ja turvallisen käyttämisen sekä työasemilla että verkossa, ja mikä tällä hetkellä on erityisen olennaista, C365M tekee mahdolliseksi myös tietoturvallisen etätyön.

Palvelu liiketoiminnan tukena

Centero 365 Manager on meille pitkän kehitystyön tulos, ja olemme keskittyneet palvelun suunnittelemisessa siihen että se tukee mahdollisimman vahvasti asiakkaidemme liiketoimintaa. Siinä C365M onnistuu seuraavien asioiden avulla:

Jatkuva kehittäminen

IT-ympäristö ei ole koskaan valmis, ja sen takia C365M on rakennettu jatkuvan kehittämisen periaatteen varaan. Palvelun jatkuva kehittäminen näkyy käyttäjille muun muassa kuukausittaisina kehityspalavereina, joissa käydään läpi esimerkiksi Centeron asiantuntijoiden miettimiä kehitysideoita asiakkaan ympäristön parantamiseksi sekä vireillä olevien kehityshankkeiden tilannetta.

Zero Trust

Centero 365 Manager on rakennettu vahvasti modernin Zero Trust -ajattelun mukaisesti. Zero Trust tuo turvaa, kun valtaosa yritysten ja organisaatioiden arvokkaista tiedoista on pilvipalveluissa, puhelimet ja muut päätelaitteet kulkevat jatkuvasti työntekijöiden mukana, ja kyberrikollisuus on kasvussa.

Vaivaton käyttöönotto

Centero 365 Managerin käyttöönotto tapahtuu yhdessä Centeron asiantuntijoiden kanssa, ja se on tehty asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Käyttöönottoon sisältyvät muun muassa tietoturvakäytäntöjen ja muiden yhteisten käytäntöjen määritteleminen, organisaation tilanteeseen sopivan suunnitelman luominen ja Microsoft 365 -määritysten tekeminen. C365M:in tehtävänä on helpottaa arkea, ja myös käyttöönotto tukee tuota ajatusta.

Ratkaisu edelläkävijöille

Olemme suunnitelleet uuden palvelumme vaativille asiakkaille: heille jotka haluavat kovan kaliiberin toimivuutta, tämän hetken parasta IT-ajattelua sekä kyberturvallisuutta, josta perässähiihtäjät vain haaveilevat. C365M on asiakkaalle kevyt, mutta sen takana on Centeron koko asiantuntijaorganisaation painava osaaminen sekä jatkuva ennakointi muuttuvien IT-ympäristöjen ja niitä koskevien uhkien suhteen.

Jos kiinnostuit tämän perusteella Centero 365 Managerista, lue lisää palvelun omilta sivuilta, ja ota meihin yhteyttä vaikkapa sivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Palamme halusta kertoa sinulle lisää C365M:in toiminnasta ja sen lukuisista hyödyistä!

Lassi Myllyniemi, myynti
0400 172 142
lassi.myllyniemi@centero.fi

Lisää luettavaa aiheesta:

Centero SEREMONIAMESTARI omaksi brändikseen

Jossain vaiheessa heräsimme siihen, että web-sivuiltamme saattoi olla vaikea hahmottaa, mikä palvelumme on mihinkin tilanteeseen ja kullekin organisaatiolle sopiva. Sen vuoksi olemme brändimielessä eriyttäneet palvelumme asiantuntijaorganisaatioille kuten tietohallintoyksilöille ja IT-palvelutaloille tarjottuihin ratkaisuihimme sekä kaikenlaisille organisaatioille suunnattulle kokonaisvaltaiselle it-ympäristön hallintapalvelulle. Eräs tähän liittyvä toimenpide on uudet web-sivut http://www.seremoniamestari.fi/ -osoitteessa. Lue lisää brändiuudistuksestamme täältä.     TeemuErikois-Ässämies […]

Microsoft rulaa Gartnerin uuden maagisen nelikentän perusteella

Saatattekin jo tietää, että me täällä Centerolla intoilemme aika paljon päätelaitteiden parissa. Vielä enemmän innostumme kun päätelaitteita saa hallita ja parhaimmillaan jopa keskitetysti! Meillä on pitkät kokemukset erityisesti Microsoftin teknologioista kyseisellä alueella. Erityisesti Microsoft Intune on ollut osana Seremoniamestari-palveluamme jo vuosien ajan. Näistä syistä johtuen on erityisen mieltä ylentävää ja identiteettiä vahvistavaa nähdä kuinka valitsemamme […]