Centero Kapellimestari

Paketointikoordinointi

Paketointiprojektien taustatöiden työmäärä saattaa joskus yllättää. Tietoja kerätään eri järjestelmistä, käyttäjiltä ja IT-tuen kollegoilta. Pahimmillaan tämä pitää tehdä oman työn ohessa. Centeron paketointikoordinointipalvelu auttaa pitämään IT-resurssinne yrityksenne ydintoiminnan tukena.

Helpompi tapa toteuttaa paketointiprojekteja

 

Centeron paketointikoordinointipalvelu auttaa viemään projektin vaivattomammin maaliin. Centeron asiantuntija koordinoi paketointiprojekteja, mikä varmistaa, että paketointityö etenee mahdollisimman sujuvasti.

 

Teemme alkukartoituksen asiakkaan puolesta ja hoidamme viestinnän eri sidosryhmille. Kun Centero vastaa taustatöistä ja projektin johtamisesta, saadaan asiakkaan tarpeeseen vastaava paketointi nopeammin valmiiksi. Lisäksi Centero pystyy toimittamaan tarkan aikataulun paketointien valmistumiselle aikai­semmassa vaiheessa, mikä helpottaa IT-tukenne varautumista muutoksiin.

Älä hukkaa koko joukon työaikaa selvittelyyn

Usein kartoituksia tehdään sähköpostitse, jolloin kymmenien ihmisten työaikaa valuu hukkaan. Centero kerää tiedot sovelluksista automatisoidusti erilaisia teknisiä ratkaisuja käyttäen, puoliauto­maattisesti Centeron asiakasportaalin avulla sekä manuaalisesti keskustelemalla ja keräämällä tietoa sovelluksista vastaavien tahojen kanssa.

Centeron paketointikoordinaattori pitää langat käsissään

 

Sujuvaa paketointia varten tarvitaan jokaisen sovel­luksen osalta asennusmedia, asennusohjeet sekä sovelluksen toimintaan liittyvät perustiedot. On varsin yleistä, että näitä tie­toja ei löydy keskitetysti, vaan niitä joudutaan keräämään IT-palveluita tuottavan kumppanin verkostosta, yrityksen omasta tietohallinnosta, sovelluksista vastaavilta henkilöiltä tai pääkäyttäjiltä. Centeron paketointikoordinaattori hankkii tarvittavat materiaalit ja hoitaa ne oikeille henkilöille varsinaista paketointia varten.

Testaamme sovelluksen paketoinnin puolestanne

Palvelu sisältää sovittaessa myös vaiheen, jossa testataan sovelluksen paketoinnin yhteensopivuus eri käyttöjärjestelmäversioille. Tämä on hyvin oleellinen asia esimerkiksi käyttöjärjestelmän päivitysprojek­teissa.

Paketointikoordinointi sopii myös muihin kuin paketointiprojekteihin

 

Centeron paketointiprojektien hallinnan osaamisesta on hyötyä myös muissa kuin sovellusten paketointiin liittyvissä projekteissa. Paketointikoordinoinnista on hyötyä esimerkiksi järjestelmämigraatioissa ja ‑integraatioissa sekä erilaisissa yritysjärjestelyistä johtuvissa IT-ympäristöjen liitosprojekteissa.

Kysy lisää Kapellimestarista! 

Täytä tietosi alla olevan lomakkeeseen ja kerro lyhyesti työasemaympäristöstäsi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietojen kysyminen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään emmekä luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.