Tyytyväisempiä asiakkaita vähemmällä vaivalla

Hei IT-palveluntarjoaja, sisällytä Centero Software Manager työkalupakkiisi ja voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua pienemmillä kustannuksilla. Yrityksenne hyötyy, asiakkaasi hyötyy – kaikki hyötyvät!

Varaa ilmainen esittely

Kiinnostuitko? Varaa aika asiantuntijaltamme ja tiedät,
miten juuri teidän yrityksenne hyötyisi CSM:stä.

Kättä pidempää IT-palvelutaloille

IT-palveluntarjoajilla on usein monta rautaa tulessa, kun asiakkaiden IT-ympäristö täytyy pitää toimivana ja turvallisena. CSM tuo kaivattua helpotusta IT-palvelutalojen arkeen. CSM:n yhteistyömallin avulla IT-palveluntarjoajan on helppo ottaa keskitetty ja automatisoitu päivitysten hallinta osaksi omaa palvelutarjontaansa – tarvittaessa white-label -periaatteella.

CSM päivittää pikkusovellukset

CSM:n avulla IT-palveluntarjoaja voi helposti pitää asiakkaidensa työasemille asennetut pikkusovellukset ajan tasalla ja mahdolliset tietoturva-aukot tukittuina. Ja kun päivittäminen tapahtuu automatisoidusti, säästyy IT-palveluntarjoajalta huomattava määrä resursseja samalla, kun asiakkaiden käyttökokemus paranee.

*Tietopankkiin on kerätty hyödyllistä tietoa mm. Centero Software Managerin käyttöönotosta ja ylläpitämisestä.

Asiakkuuksien hallinnointi

CSM:n hallintaportaalin kautta IT-palveluntarjoaja näkee ajantasaisen tiedon kaikkien asiakkaidensa päätteille asennetuista sovelluksista, prosessoreista ja tapahtumista.

CSM:n käyttöönotto on IT-palveluntarjoajalle yhtä helppoa kuin kelle tahansa muullekin. Asiakkaille on mahdollista luoda CSM-tilin alle omat alatilinsä, joiden kautta asiakastilien ylläpito ja seuranta on helppo toteuttaa. IT-palveluntarjoaja voi rekisteröityä käyttäjäksi ja luoda asiakkaidensa alatilit itsenäisesti suoraan CSM:n hallintaportaalissa.

Oma hinta IT-palveluntarjoajille

IT-palveluntarjoajille räätälöity hinnoittelumalli on tehty sopimaan useiden eri asiakkaiden kustannustehokkaaseen palvelemiseen. Kiinteän kuukausimaksun (200 €) lisäksi hintaa kertyy kuukausittain 0,10 € jokaisesta päivitettävästä sovelluksesta per työasema.

Loppuasiakkaiden lukumäärä ei vaikuta hintaan – vain työasemien ja sovellusten lukumäärällä on merkitystä. Näin lopullinen hinta skaalautuu aina todellisen käytön ja tarpeiden mukaan. CSM:n käyttöönotto on helppoa eikä vaadi erillisen kumppanisopimuksen tekemistä.

CSM palvelee suomeksi

Meiltä saat aina palvelua englannin lisäksi myös selvällä suomen kielellä.