IT-ympäristö liikkuvaan työhön

Nykypäivänä töitä tehdään yhä harvemmin yhden kiinteän työpisteen äärellä. Moni tekee töitä säännöllisesti hyvinkin kaukana yrityksen pääkonttorilta – jopa toisella puolella maapalloa. Ja yhä useampi tietotyötä tekevä haluaa hyödyntää etätyömahdollisuuksia ja tehdä ainakin silloin tällöin töitä kotoa käsin. Tähän työn murrokseen ketterästi taipuva tietoturvallinen IT-ympäristö on kätevintä rakentaa pilvipohjaisten ratkaisujen varaan.

Onneksi pilvipohjaisissa Microsoft Intune ja Azure ‐järjestelmissä tietoturvan taso on todella korkea. Siis vaikka yrityksenne toimisi globaalisti ja työntekijänne olisivat maantieteellisesti hajallaan siellä täällä, niin tietoturva – tai työn tuottavuus – ei kärsi pätkääkään.

-Juha Haapsaari, Pilvimaailman siniviitta

Laita työt liikkumaan tekijöidensä mukana

Seremoniamestari-palvelumme tuo isojen yrityksien jo pitkään käyttämän pilvipohjaisen IT-infran ihan kaikkien yritysten saataville. Sovellusten etähallinta Microsoft Intunella, Office 365:n web-pohjainen ryhmätyötila, perinteiset tiedostopalvelimet ja kotihakemistot korvaava pilvipohjainen dokumenttivarasto – muun muassa kaikki nämä voidaan sisällyttää Seremoniamestariin! Seremoniamestarin avulla on helppo ottaa käyttöön kaikki liikkuvassa työssä tarvittavat työkalut ja samalla pitää huoli, että tietoturvan taso ei pääse notkahtamaan.

Maailma muuttuu kovalla vauhdilla ja siinä samalla työn tekemisen tavat. Olennaista on, että uudenlaiset työskentelytavat mahdollistetaan myös IT-palvelujen osalta – tietoturvaa kuitenkaan unohtamatta. Sitä me haluamme kanssanne olla tekemässä ja juuri sitä tekee Centero Seremoniamestari.

Laita työt liikkumaan tekijöidensä mukana

Miksi suotta rajoittaa työntekoa kiinteän työaseman äärelle? Ottamalla käyttöön pilvipalveluiden monet mahdollisuudet työnteko luistaa missä ja milloin vain.