IT-ympäristön hallinnan voi myös hankkia yhdeltä luukulta. Seremoniamestari-palvelumme puitteissa pystymme tarjoamaan tarvittavat työkalut sekä resurssit IT-ympäristön kokonaisvaltaiseen rakentamiseen, hallintaan ja kehittämiseen.

– Hannu Laitinen, IT-myynnin palkkasoturi

Mikä on Seremoniamestari?

Seremoniamestari on IT-palvelu, joka vähentää ongelmia, tehostaa työntekoa ja säästää kustannuksia. Seremoniamestariin voidaan sisällyttää periaatteessa mitä tahansa IT-ympäristön hallintaan liittyvää – tarkempi sisältö määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue lisää valittavina olevista moduuleista täällä.

Seremoniamestari on lisäksi helppo ja mukava ostaa, sillä palvelun hinta skaalautuu suoraan käyttäjämäärän mukaan sekä pienen että ison yrityksen tarpeisiin. Vähemmän säätämistä ja hammasten kiristelyä, enemmän tehokkaita työtunteja ja toimivia työpäiviä.

”Suurimmat hyödyt ovat kustannustehokkuus sekä ohjelmistojen jatkuva ajantasaisuus hyvän etähallinnan kautta. Centeron palvelut ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä, eikä meidän aikaamme mene mihinkään turhaan säheltämiseen, vaan sitä säästyy muuhun.”

-Jenni Pelkonen, WorkPower Oy

Etsitkö IT-kumppania?

Laitetaanko IT-ympäristösi kerralla kuntoon? Ota ratkaiseva askel ja pyydä meidät kumppaniksesi.