Koulutukset, konsultoinnit, erikoiskeikat…

Centeron asiantuntijaukkeleilla on myös paljon kaikenlaista sellaista osaamista, jota ei ole tarpeen jäsennellä minkään yksittäisen teeman alle. Teemme asiakaskohtaisesti mm. räätälöityjä koulutuksia, konsultointia ja erikoisprojekteja.

Meiltä löytyy erikoismies kaikkiin IT-ympäristön haasteisiin. Älä murehdi – anna meidän auttaa, kouluttaa ja ratkoa ongelmat sinun puolestasi!

– Timo Ruuska, Asiakkaita auttava gladiaattori

Käytännönläheiset IT-koulutukset asiakkaan tarpeisiin

Centero kouluttaa yritysten IT-asiantuntijoita. Tarjoamme toki perinteisiä luentomallisiakin koulutuksia, mutta parempi lopputulos saadaan työpajamallisilla koulutuksilla, joissa hyödynnetään asiakkaan omaa ympäristöä ja järjestelmiä. Tällöin koulutus tapahtuu nimenomaan siellä, missä osaamista tarvitaan ja jo koulutuksen aikana päästään pureutumaan käytännön haasteisiin. Katso alta lista osaamisalueistamme. Räätälöimme koulutuksen osallistujienne mukaan.

Työasemaympäristöjen kehittäminen, konsultointi ja asiantuntijatyö

Emmehän olisi oikea IT-talo ilman konsultteja. Centeron IT-asiantuntijat tosin osaavat hieman muutakin kuin juoda kahvia IT-tukenne kanssa. Voimme tuoda osaamisemme ja tekeviä käsiä avuksenne erilaisiin käyttöönotto-, integraatio- tai migraatioprojekteihin tarpeenne mukaan. Tutustu osaamisalueisiimme alla ja kysy lisää!

Mihin tarvitsette apua?

Vedetäänkö nopea koulutus täsmäaiheesta vai tehdäänkö pidempi projekti yhdessä? Kerro meille, miten voisimme auttaa. Me kerromme, miten hommassa päästään eteenpäin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.