Tietoturvan hallinta ja organisointi

Kuten varmasti kaikille on tässä vaiheessa selvää, tietoturvan organisoinnin ja hallinnan pitää olla jokaisella vakavasti otettavalla yrityksellä tai organisaatiolla kunnossa. Puutteellisesta tietoturvasta johtuneet vahingot ovat yleensä merkittäviä niin rahassa kuin maineen menetyksessäkin mitattuna. Tietoturva on kaikkinensa hyvin monipolvinen ja -mutkainenkin kokonaisuus, jonka kesyttämisessä kannattaa panostaa etenkin nykytilan selvittämiseen – jotta tiedetään mitä pitää parantaa.

Mitä PK-yrityksen pitäisi tietää IT-ympäristöstään ja miten sitä voisi kehittää?

Tietoturvan tilannekartoitus

Organisaation tietoturvaa on helpompi lähteä kehittämään, kun tilannekuva on selkeä. Tietoturvan tilannekartoituksessa Centeron asiantuntija selvittää kanssanne, millä tolalla tietoturva-asiat ovat ja antaa neuvoja siihen, miten tietoturvaa voidaan johtaa paremmalle tasolle.

Tietoturvan pika-analyysi

Jos tietoturvan tilannekartoitus kuulostaa ensi kuulemalta turhan raskaalta prosessista, kannattaa aloittaa tietoturvan tason selvittäminen maksuttomalla pika-analyysillämme. Pika-analyysin avulla voit kartoittaa organisaatiosi tietoturvan tason vain 10 minuutissa.

FINCSC-auditoinnit

FINCSC-kyberturvallisuussertifikaatti myönnetään merkkinä organisaation kyvystä huolehtia tietoturvasta ja tietosuojasta sekä kyvystä taata toimivat ja luotettavat palvelut kumppaneilleen ja asiakkailleen. Centero on virallinen FINCSC-sertifiointien (Finnish Cyber Security Certificate) auditoija. FINCSC-järjestelmän tuottaa JYVSECTEC.

Laitetaanko IT-ympäristösi tietoturva-asiat kerralla kuntoon?

Ota ratkaiseva askel ja pyydä meiltä apua.