Käyttäjäoikeuksien hallinta lukitussa ympäristössä on etätyön este numero yksi! Tämä mörkö hiipii paikalle juuri silloin, kun pitäisi asentaa uusi laite tai apuohjelma.

Tarvittavia väliaikaisia oikeuksia odotellessa aikaa palaa ja rahaa roihuaa! Erikoistilanteet, jotka vaativat IT-tuen välitöntä toimintaa, muodostuvat yleensä pullonkauloiksi ja organisaation aikavarkaiksi.

Paikallisten oikeuksien hallinta on Centeron tutkimuksen mukaan monissa organisaatioissa retuperällä. Miltei puolella kartoitetuista organisaatioista oli käytössä korotetut käyttäjäoikeudet työasemilla. Näistä yli puolella oli korotetut oikeudet kaikissa organisaation työasemissa!

Jos admin-oikeudet ovat levällään kuin Jokisen eväät, tietoturvan toteutuminen on kaukainen haave.

Webinaarisarjan 1. osan tiedot:

Asiantuntijat: Tuukka Tiainen, Juha Haapsaari ja Teemu Tiainen
Ajankohta: torstai 11.10.2018 klo 9.30–10.00
Aihe: Käyttäjäoikeuksien järkevä hallinta organisaatioissa
Hinta: maksuton

Monet organisaatiot elävät arkeaan ilman tolkullista yhtenäistettyä käyttäjäoikeuksien politiikkaa.

Riskeinä tällaisissa ympäristöissä ovat haittaohjelmien leviäminen ja tunnusten tahalliset ja tahattomat väärinkäytökset. Holtiton politiikka käyttäjäoikeuksien suhteen on riski, jota voidaan kuitenkin hallita pienin ponnistuksin.

Esittelemme webinaarissa nipun maksuttomia ja maksullisia ratkaisuja käyttäjäoikeuksien hallintaan. Käymme läpi niin manuaaliset kuin automaattisetkin työkalut oikeuksien hallintaan.

Lisäksi pureudumme käyttäjäoikeuksiin liittyviin riskeihin, sekä parhaisiin käytäntöihin selättää ongelmat – tietotyöläisten ja tietohallinnon arkea helpottaen.

Tiiviin tietopaketin jälkeen tiedät, kuinka organisaatiossasi voidaan taklata helposti käyttäjäoikeuksiin liittyvät keskeiset ongelmat.

Webinaarin materiaali:

Webinaarisarjan muut osat:

Ilmoittaudu myös muihin Kuinka selätät organisaatiosi 3 keskeisintä tietoturvaongelmaa –webinaarisarjan ilmaisiin webinaareihin. Klikkaa lisätietoja alta.