Ravintolavaunuun unohtunut läppäri tarjoaa vapaan temmellyskentän ja keppostelun mahdollisuuden pahiksille! Salaamattomien laitteiden päätyessä vääriin käsiin, tieto on naurettavan helppo lukea ja tietovuotokatastrofin merkit leijuvat vahvana ilmassa.

Tietokoneiden lisäksi raakalaismaisille tunkeutujille helppoja saaliita ovat massamuistit, kuten kadulle pudonneet USB-tikut ja hyllyn reunalla köllöttelevät Flash-levyt.

Centeron asiakkailleen tekemissä tietoturvakartoituksissa paljastui huolestuttava perustavaa laatua oleva puute. Liikkuvien työasemien osalta, 73 % kartoitetuista organisaatioista ei ollut käytössä minkään tasoista päätelaitteiden tallennustilan salausta!

Nykyisin laitteiden salaus on vaivaton toteuttaa eikä loppukäyttäjää kuormiteta erillisillä salasanakirjautumisilla. Webinaarissa käymme läpi esimerkkejä kiintolevyjen ja massamuistien tehokkaaseen salaukseen, joiden avulla pidämme yrityksen datan osalta puolustukset ylhäällä.

Webinaarin tiedot:

Asiantuntijat: Tuukka Tiainen ja Juha Haapsaari
Ajankohta: torstai 1.11.2018 klo 9.30–10.00
Aihe: Parhaat ratkaisut kiintolevyjen ja massamuistien salaukseen
Hinta: maksuton

Pureudumme webinaarissa syihin, miksi salauksen puute on näinkin yleinen ongelma, kerromme yleisemmät uhat ja esittelemme niin ilmaiset kuin maksullisetkin ratkaisut salaukseen. Asiantuntijamme esittelevät viimeisimmät työkalut, joilla kiintolevyjen salaus voidaan toteuttaa varmasti ja vaivattomasti.

Tiiviin tietopaketin jälkeen tiedät, kuinka organisaatiossasi voidaan hoitaa päätelaitteiden tallennustilan salaus aukottomasti, kustannustehokkaasti ja keskitetysti.

Webinaarin materiaalit:

Webinaarisarjan muut osat:

Ilmoittaudu myös muihin Kuinka selätät organisaatiosi 3 keskeisintä tietoturvaongelmaa –webinaarisarjan ilmaisiin webinaareihin. Klikkaa lisätietoja alta.