Yrityksen arkaluonteisia tietoja sisältäviä mobiililaitteita on määrällisesti enemmän liikenteessä kuin firman läppäreitä. Kännykkä on äärimmäisen helppo saalis pitkäkyntisille ja suojaamattomana se suorastaan tyrkyttää itseään tietovuodon välineeksi.

Monen ammattilaisen taskussa kulkevat työsähköpostien ja liitetiedostojen ohessa yrityksen CRM-järjestelmät ja muut tietosuojan alaiset informaatiosisällöt. Suojaamaton mobiililaite on varmasti helpoin saatavilla oleva väline tietomurtoon ja yrityksen maineen tahraamiseen.

Mobiililaitteita koskevat nykypäivänä aivan saman kalliiksi tulevien tietomurtojen uhat kuin työasemiakin.

Webinaarissa pohdimme, miksi mobiilin tietoturvaan tulisi suhtautua jopa vakavammin kuin lukittujen ympäristöjen päätelaitteiden suojaukseen.

Webinaarin tiedot:

Asiantuntijat: Tuukka Tiainen ja Juha Haapsaari
Ajankohta: torstai 22.11.2018 klo 9.30–10.00
Aihe: Parhaat ratkaisut yrityksen mobiililaitteiden suojaukseen
Hinta: maksuton

Mobiililaitteiden tietoturva on helposti ratkaistavissa oleva tietoturvariski. Usein ratkaisuksi riittää hallintajärjestelmä, jolla kadonnut laite voidaan tarvittaessa tyhjentää.
Käsittelemme webinaarissa mobiilin tietoturva-aukkoja sekä kustannustehokkaita ratkaisuja suojauksen toteuttamiseen. Asiantuntijamme esittelevät ilmaiset sekä maksulliset työvälineet mobiilin turvaksi.

Webinaarin video ja slideshow

Tiiviin tietopaketin jälkeen tiedät, kuinka organisaatiossasi voidaan hoitaa mobiililaitteiden suojaus aukottomasti, kustannustehokkaasti ja keskitetysti.

Webinaarisarjan muut osat:

Ilmoittaudu myös muihin Kuinka selätät organisaatiosi 3 keskeisintä tietoturvaongelmaa –webinaarisarjan ilmaisiin webinaareihin. Klikkaa lisätietoja alta.