Suurella ylpeydellä kerromme, että Centero on hyväksytty MISA:in, Microsoft Intelligent Security Associationin, jäseneksi toisena suomalaisyrityksenä kautta aikojen. Sen lisäksi, että tämä on meille suuren juhlan aihe, pitkällä aikavälillä myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme hyötyvät MISA-jäsenyydestä.

2021 ei ole täysin ollut kaikkien odottama helpotus vuoden 2020 kaaoksesta, mutta onneksemme vuoteen on tähän mennessä mahtunut muutamia todellisia kohokohtia. Sen lisäksi, että olemme järjestäneet kaksi valtavan suosittua webinaaria ja valmistaudumme julkistamaan toden teolla uuden Centero 365 Manager -palvelumme, MISA-jäseneksi hyväksytyksi tuleminen on ollut mielettömän iso juttu kaikille Centerolla.

Niille, jotka eivät vielä tiedä: MISA on itsenäisten ohjelmistokehittäjien ja tietoturvaratkaisujen tarjoajien muodostama ekosysteemi, jonka avulla jäsenet integroivat tietoturvaan liittyvät tuotteensa ja ratkaisunsa Microsoftin kanssa suojatakseen käyttäjiä paremmin tietoturvariskejä vastaan.

MISA:in tehtävänä on tarjota parempaa kyberturvallisuutta yhteisille asiakkaillemme jakamalla varoitusmerkkejä, parantamalla näkyvyyttä ja suojelemalla uhilta jaetun ekosysteemin avulla.

Toisin sanottuna, MISA:iin liittymällä pystymme kehittämään asiantuntemustamme ja tehostamaan integraatioita Microsoftin sekä muiden MISA-jäsenten tuotteiden ja palveluiden kanssa. Uskomme vahvasti, että jäsenyys nostaa entisestään luotettavuuttamme palveluntarjoajana ja vahvistaa myös luottoa tuotteisiimme, erityisesti Centero Software Manageriin.

”MISA-jäsenyys on meille suuri kunnia. Kyseinen verkosto on erinomainen paikka kehittyä yrityksenä ja kehittää tuotteidemme integraatioita Microsoftin alustoihin ja mahdollisesti muiden MISA-jäsenien palveluhiin,” sanoo Centeron Teemu Tiainen pidellessään Centeron MISA-jäsenyydestä kertovaa pystiä.

Yhteistyö tuo tehokkaampaa tietoturvaa

Centero hyväksyttiin MISA-jäseneksi Microsoft Endpoint Manager -integraatiomme ansiosta. Koemmekin, että jaamme yhteiset arvot sekä muiden MISA-jäsenten että myös itse Microsoftin kanssa, toimintamme mittakaavan valtavasta kokoerosta huolimatta.

Microsoft ottaa kyberturvallisuuden erityisen hyvin huomioon tuotteissaan ja asiakasympäristöissään ja hyödyntää Zero Trust -ajattelua, joka on läsnä myös meidän ratkaisuissamme. Centeron tuotteet ja palvelut on alusta asti täysin avoimesti suunniteltu ensisijaisesti Windows-ympäristöjä varten, sillä se on paras tapa auttaa asiakkaitamme heidän toimintansa tehostamisessa.

MISA-jäsenyyden avulla meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tuoda asiakkaillemme lisäarvoa ja vastata erilaisten laiteympäristöjen kyberturvallisuushaasteisiin tehokkaammin. Samalla pystymme tarjoamaan vieläkin paremmin toimivia ratkaisuja muihin IT-ympäristöihin liittyviin haasteisiin.

Toivomme, että MISA edesauttaa meitä oppimaan uutta, tuo tukea muilta alan osaajilta ja saa meidät löytämään uusia mahdollisuuksia yhteistyössä muiden jäsenten kanssa. Otamme mieluusti vastaan heidän näkemyksiään tuotekehityksemme tueksi. Ja tietenkin toivomme, että MISA-jäsenyyden myötä saamme lisää kansainvälistä huomiota tuotteillemme.

Kiitos, että saimme jakaa tämän ilouutisen kanssanne, ja kun meillä on lisää MISA:iin liittyviä uutisia, saatte lukea niistä täältä!

Lue englanninkielinen lehdistötiedote »

Tutustu, kuinka Centero Software Manager ja Microsoft Intune pelaavat yhteen »

Teemu Tiainen, asiakassuhteet, markkinointi, myynti

Lisää luettavaa aiheesta:

Centero Software Manager ja Zero Trust ne yhteen sopivat

Lue blogisarjamme kolmannesta osasta, kuinka Centero Software Manager tukee Zero Trust -tietoturvaperiaatetta ja tuo sovelluksillesi suojaa.

Windows 10 saa syksyllä seuraavan ison päivityksen

Microsoft ilmoitti Microsoft Build 2017 -tapahtumassa seuraavasta isosta Windows 10 -päivityksestä. Se on omaperäiseltä nimeltään Fall Creators Update ja tulee nimensä mukaisesti tarjolle syksyllä. Uusi päivitys sisältää graafisia muutoksia sekä joitakin uusia toimintoja. Graafiset muutokset tuovat tyylitellymmän ulkoasun sekä Windows 7:sta tutun aero-teeman tapaisia läpinäkyvyys toimintoja. Uusista ominaisuuksista isoimpina voidaan pitää pilvileikepöytä- ja aikajanatoimintoa. Pilvileikepöydän […]